Breaking news

ȘOCANT | O femeie din România a fost înmormântată cu macaraua – VIDEO

loading...

Ecaterina Moldovan, cea mai grasă femeie din Romania, care cântărea 380 de kilograme, a fost înmormântată cu macaraua.

inmormantata cu macarauaEcaterina Moldovan, în vârstă de 46 de ani şi originară din Cavnic, județul Maramureş, desemnată drept cea mai grasă femeie din România, a pierdut lupta cu kilogramele.

Femeia s-a îngrășat în urma unei intervenții chirurgicale la vezica biliară. Astfel că în doar șase ani de zile, femeia a ajuns să cântărească 380 de kilograme.

În ultima perioadă, din cauza greutății corporale, Ecaterina Moldovan a ajuns acum să stea ţintuită la pat şi să depindă în totalitate de soţul acesteia şi de fiul ei.

Din cauza greutății foarte mari, niciun medic nu s-a riscat să o opereze pe femeie întrucât nu dispuneau de infrastructura medicală necesară care să susțină o astfel de greutate.

Femeia ar fi trebuit să slăbească foarte mult și să ajungă la jumătate din greutatea pe care o avea pentru ca mesele de operaţie să o susţină.

Femeia, a cărei greutate era de 380 de kilograme, a decedat în urmă cu patru zile. Și pentru a o înmormânta, familia a trebuit să depună eforturi supraomeneşti. Ultimul drum s-a dovedit a fi cel mai greu pentru Ecaterina Moldovan. Sicriul în care a fost înhumată a fost făcut pe comandă specială tocmai la Satu Mare şi a a avut o dimensiune impresionantă, nu mai puţin de 1,5 metri în înălţime. Pentru a o duce la groapă a fost nevoie de o maşină de mare tonaj, iar pentru a o pune în groapă s-a folosit o macara, scrie voceatransilvaniei.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata