Breaking news

Săpun natural, alegeri naturale

loading...

Alegerile pe care le facem vin de la sine, sunt numai spre binele nostru de cele mai multe ori şi ar trebui să fie naturale. Nu ţine numai de faptul că în ultima vreme toată lumea se axează pe produsele bio şi eco. O asemenea situaţie în care naturalul este preferat este şi alegerea produselor pentru îngrijirea corpului, dar şi pentru locuinţele noastre.

sapun naturalUn astfel de produs este şi săpunul natural, pentru care optăm de fiecare dată când avem nevoie de relaxare şi o curăţare în profunzime.

În această privinţӑ, brandul Vetivert ce se gaseste la Sӑpun-Natural este alegerea naturală care vine în completarea preferinţelor oricărei persoane preocupate de sănătatea sa, dar şi de mediul înconjurător. Normal că preferăm ceva bio în locul unor înlocuitori chimici şi a unor substanţe mai mult sau mai puţin toxice, pentru că ne dorim ce este mai bine pentru vieţile noastre.

Vetivert Green Cosmetics este o companie producătoare de produse naturale de îngrijire zilnică, ce trebuie să se afle la îndemâna oricui şi oricând. Predominant în această lume a simplităţii şi a naturaleţii se află săpunurile naturale care sunt potrivite pentru orice tip de piele şi pentru orice tip de vârstă. Sunt de asemenea şi gentile cu mâinile şi faţa celor care le folosesc. În cadrul acestui brand de renume în industria bunurilor se evidenţiază săpunurile pentru pielea normală, ori solide, ori lichide, parfumate şi produse numai din elemente bio şi extracte naturiste de castravete, bere neagră, muşeţel, gălbenele, pelin sau lămâie.

Dar nu numai săpunurile naturiste te pot ajută să te relaxezi şi să ai parte de momentele plăcute pe care le meriţi, ci şi uleiurile de corp nutritive şi antivergeturi, loţiunile restructurante şi scruburile diverse cu sare de mare pentru tratare. Unguenţii cu gălbenele, balsamurile de buze, dat şi deodorantele antiperspirante naturale sunt, din nou, o mare dovadă că produsele de la Vetivert au numai avantaje asupra fizicului nostru. Preţurile sunt bune, dat fiind faptul că toate aceste bunuri sunt naturale.

În ceea ce priveşte produsele pentru pielea uscată, tronează unguenţii, loţiunile hidratante şi nutritive, balsamurile de buze cu extracte de flori şi fructe, dar şi săpunurile cu diverse arome şi în diferite forme ce vin şi acordă un prim ajutor pielii crăpate, cu un ţesut uscat şi insuficient hidratat şi hrănit. De asemenea, şi pentru pielea grasă există un săpun natural potrivit, acesta fiind creat din extracte de pelin. Pe lângă  produsul vedetă al acestui brand, săpunul natural, mai există şi măşti pentru tenul gras, scruburi cu sare de mare, uleiuri antivergeturi, dar şi unguenţi cu muşeţel şi pelin care împiedică secreţia abundentă de sebum.

Game diferite de îngrijire cuprind şi produse speciale pentru copii, cum ar fi săpunurile naturale solide sau lichide, unguenţii, dar şi uleiul cicatrizant pentru copii. Din gama variată de produse de la Vetivert, se evidenţiază şi produsele de îngrijire a mâinilor şi a tenului. Pentru tenul de diferite tipuri există  cremele antioxidante, cremele antirid, cremele hidratante, măştile, dar şi gelurile de curăţare facială. În aceeaşi proporţie, există şi pentru tratamentul mâinilor creme hidratante, unguenţi şi săpunuri naturale aromate.

Aşadar, alegerea naturală este Vetivert!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata