Breaking news

România găzduieşte campionatul mondial de gene. Cei mai renumiţi specialişti vin în Bucureşti!

loading...

Intre 20-22 noiembrie va avea loc la Bucuresti, in premiera, Campionatul International de Extensii de Gene, la care vor participa cei mai faimosi tehnicieni de extensii gene din lume.

campionatul de geneAcest eveniment din industria infrumusetarii este unic in Romania si in Republica Moldova si este organizat de catre Corina Turcuman, initiatoarea brandului “Karina LashMaker”.

Avantajele sustinerii evenimentului in Romania:
Prin organizarea Campionatului International de Gene, Corina Turcuman doreste sa creasca notorietatea profesiei de tehnician aplicare extensii gene, dar si calitatea acestor servicii, printr-un schimb de experienta original si creativ. Termenul britanic de “lashmaker” inglobeaza insasi esenta acestei meserii creatoare de frumusete.
Evenimente similare sunt organizate periodic in Rusia, de unde vin majoritatea trendurilor in materie de beauty, insa pana acum nu au fost sustinute nici in Romania, nici in Republica Moldova, desi in aceste tari exista o pepiniera serioasa de experti in domeniu.
Sustinerea Campionatului International in Romania reprezinta o buna oportunitate de promovare atat a talentelor autohtone, cat si a sponsorilor romani pe segmentul de infrumusetare, care pot participa ca parteneri la eveniment.
Tehnicienii care vor lua parte la concurs vor promova propriile branduri, vor deprinde tehnici noi si vor afla secrete de la ceilalti stilisti de gene. Astfel, vor creste semnificativ sansele acestora de a pune bazele propriei afaceri in domeniu sau de a se angaja la saloane renumite din Romania si din Europa

Participantii la Campionatul International de Gene:
La Campionatul International de Gene de la Bucuresti, din perioada 20-22 noiembrie, pot participa toti lash stilistii interesati in calitate de concurenti, cu mentiunea ca acestia trebuie sa fi absolvit cursuri de specialitate pe categoria la care vor sa concureze.
Brandurile renumite de beauty sunt invitate, de asemenea, sa participe, in calitate de sponsori si parteneri, pentru a sustine frumusetea si talentele in domeniu.
Inscrierea concurentilor la eveniment se face in 3 pasi:
1. Se completeaza formularul de participare regasit la adresa: http://bit.ly/2g3Wl6j
2. Formularul completat se expediaza la adresa Comitetului Organizatoric:
3. Participantii sunt contactati telefonic si li se prezinta in detaliu urmatorii pasi, precum si regulamentul competitiei, regasit si la adresa: http://bit.ly/2yajuKI
Concurentii se pot inscrie pentru una dintre categoriile de mai jos:
– «JUNIOR» Junior – cu experiența de lucru de pana la un an
– «MASTER» Master –cu experiența de lucru de 1-3 ani (fara a fi castigat alte competitii)
– «PROFESSIONAL» Professional – stilisti de gene cu experiența de lucru de mai mult de 3 ani (fara a fi castigat alte competitii), precum și Masterii cu o experiență mai mică de 3 ani, dar cu locuri premiante în competiții
– «EXPERT» Expert – cu o experiența de lucru de peste 3 ani, premianti in competitii similare
– «ELITE» Elita–jurati ai campionatelor de profil, trainer din centre, studiouri si scoli de gene, precum si trainer cu predare privata, indiferent de durata experientei de lucru.

Castigatorii vor fi desemnati de catre 15 traineri internationali, unii dintre cei mai buni lashmakers din lume. Iata mai jos lista lor si tara de provenienta:
Lidia Bivol- Franta
Francesca Nappi- Italia
Iana Gulii- F.Rusa
Rebeca Lee- Australia
Angela Tigineanu- Italia
Corina Meleca- Italia
Set Mosavi- Olanda
Olga Sharipova- Italia
Alena Skodic- Slovenia
Darja Striletskaja- Londra
Ella Dragusanu- SUA
Ecaterina Voronova- F.Rusa
Olesea Veselov- Portugalia

Programul evenimentului si premiile puse in joc:
La Campionatul International de Gene participantii se pot inscrie pentru una sau mai multe nominalizari de aplicare extensii gene.
Astfel, in ziua de 20 noiembrie vor avea loc concursurile de Extensii de Gene Fir cu Fir (timp de executare a lucrarii de 2.5 ore), Extensii de Gene 2 D (de finalizat in maxim 3 ore), respectiv Extensii de Gene 3 D (de finalizat in maxim 3 ore).
Pe 21 noiembrie se vor desfasura competitiile de Extensii Gene 4D-7D (Russian Volume, de finalizat in 3, 5 ore), respectiv Extensii Gene 8D-12 D (Mega Volum, cu un timp de executie a lucrarii de maxim 4 ore).
Ultima zi a Campionatului va fi dedicata concursurilor de Classic Brow Design (timp de executare de maxim o ora), respectiv Laminare Gene (de finalizat in 1.5 ore).
Tot in 22 noiembrie va avea loc gala de premiere si petrecerea de la finalul evenimentului, prin care participantii vor avea sansa sa socializeze cu trainerii din juriu, pentru a afla ultimele noutati in domeniul stilizarii genelor.
Toti cei care iau parte la Campionatul International de Gene vor primi atat diplome de participare, cat si premii din partea sponsorilor. Valoarea premiilor acordate este de peste 10000 euro.

Campionatul International de Gene- Un eveniment din capitala ce nu trebuie ratat:
Pasionatii de aplicarea extensiilor de gene nu trebuie sa rateze primul Campionat International de Gene sustinut in Romania, pentru ca, astfel, au oportunitatea de a-si face remarcat talentul la nivel european.
Peste 100 tehnicienii vor fi laolalta si vor face schimb de experiente, pentru dezvoltarea si promovarea unui domeniu de beauty in continua dezvoltare si ascensiune.
Le uram succes concurentilor romani si avem incredere ca vor iesi castigatori in promovarea artei ochilor perfecti, prin aplicarea magistrala a extensiilor de gene.
Puteti accesa link-ul http://lashfestbucharest.com/ pentru detalii suplimentare!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata