Breaking news

Rochia de seară, sacrificiu sau confort? Inovaţie pentru fashioniste!

loading...

Rochia de seară, obligatorie la un eveniment important, poate fi un sacrificiu pentru o femeie, sau un moment oportun de a-și etala formele, pentru cele care vor să fie în centrul atenției.

vedete rochii de searaNonconforminsm transformat în elegantă şi stil

De cele mai multe ori când vine vorba de un eveniment de seară indiscutabil se ajunge în primul rând la îngrijorarea rochiei prin care o să impresionaţi mulţimea prezenţa la acel eveniment. Rochia de seară trebuie să fie cât mai frumos croită, din cele mai preţioase materiale mătase, satin, dantelă sau voal.

Dar de cele mai multe ori când vă gândiţi la rochie de seară vă gândiţi automat şi la chinul pe care îl reprezintă statul încălţată o seară întreagă într-o pereche de pantofi cu toc.

Până acum nu era altă alternativă decât cea a toleranţei la durerea provocată de statul pe tocuri.

Acum 3 ani dacă imaginam o altă soluţie în afară tocurilor era un sacrilegiu la adresa modei şi a bunului gust (gândindu-ne la balerini sau în cel mai rău caz la o încălţăminte sport).

Dar casele de modă au conceput pentru această primăvară combinaţii surprinzătoare în materie de rochii elegante, cum ar fi rochiile vaporoase, fuste sau costumele de birou purate cu pantofi de antrenament sau de pantofi cu tentă masculină. Inspiraţia venind direct din moda străzii – street style.

rochii de seara

Deşi poate să pară destul de derutant pentru reprezentantele decise să pună în aplicare acest nou trend ele neputându-şi închipui o pereche de pantofi care se aseamănă într-o anumită măsură cu încălţămintea sport sau cu cei ai soţului că o alegere de efect pentru o ţinută extrem de feminină, diafană, dar totuşi marii creatori de modă au făcut tot posibilul să arate că se poate.

Vedetele au fost primele care au îmbrăţişat alăturarea îndrăzneaţă dintre elegantă şi comoditate.

Un exemplu este cântăreaţa Rihanna, Kristen Stewart dar şi nonconformista Rita Ora, cărora combinaţiile amintite li se potrivesc şi care nu ezită să le aleagă inclusiv pentru evenimente de gală.

Unul dintre avantajele cobinației dintre o rochie de seară şi o pereche de pantofi sport este acela că ţinută devine dintr-o dată foarte lejeră, comodă oferind mai multă libertate de mişcare, dar simţindu-te elegantă şi foarte fashion.

Acum nu mai trebuie schimbată rochia ca să se asorteze cu încălţămintea. Poţi folosi cele mai elegante ţinute vestimentare asociate cu pantofii sport cei confortabili.

Pentru a-ţi da seama cât de fashion arată această asociere şi cum poţi arata că divele de la Hollywood poţi să te inspiri şi să şochezi prin apariţia ta.

Rochiile de seară inspirate pot arata foarte chic împreună cu o pereche de tenişi sau pantofi sport, stil gheaţă.

vedete rochii de seara

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata