Breaking news

Profesioniștii House’n’Office îți fac biroul să strălucească de curățenie

loading...

Curățenia în birouri, apartament, vilă, sau hală industrială reprezintă o problemă zilnică ce necesită timp, personal și resurse financiare importante. În ultimii zece ani, în România nișa de servicii de curățenie s-a dezvoltat foarte mult, iar multe companii apelează la serviciile prestate de firmele în domeniu.

servicii curatenie birouriDacă vrei ca biroul tău, casa, sau spațiul unde îți desfășori activitatea să strălucească de curățenie, dar nu ai timp pentru asta și nici nu vrei să cheltui foarte multe resurse financiare, atunci cea mai la îndemână soluție o reprezintă firmele de curățenie.

Firma de curatenie House’n’Office Solutions, certificată ISO 9001 pentru servicii de curăţenie clădiri industriale, curăţenie imobile birouri şi servicii de menaj, oferă astfel de servicii profesionale la standarde europene, de mai bine de opt ani de zile.

Indiferent de exigențele clienților pe care i-au avut până în prezent, echipele de curțenie ale House’n’Office Solutions au reușit să își dovedească calitatea serviciilor și să lase totul lună în urma lor.

Firma de curatenie House’n’Office Solutions oferă o gamă largă de servicii de curățenie, precum spălarea mochetelor, a geamurilor şi faţadelor imobilelor, servicii de curăţenie generală şi curăţenie de întreţinere personalizate, soluţii responsabile, disponibilitate permanentă şi un management de nivel european.

Fie că este vorba de curăţenie industrială sau curăţenie civilă, compania asigură servicii de calitate cu respectarea termenelor – limită.

În acest sens firma de curatenie House’n’Office Solutions a lansat conceptul Property Management & Facility Services, dedicat întreţinerii clădirilor comerciale şi instituţionale, precum mall-urile, complexe rezidenţiale, clădirile de birouri şi parcuri de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, centre de congres, depozite, hale industriale.

Tehnica Facility Services înseamnă anticiparea şi rezolvarea unei probleme înainte de a degenera. A fi proactiv şi nu reacţionar este cel mai important lucru pentru desfăşurarea de operaţiuni eficiente la orice clădire.

Diversitatea serviciilor de curăţenie și a programelor, personalul atent selectat, pregătit şi supervizat, mijloacele logistice corespunzătoare, programul personalizat executat impecabil şi la timp de fiecare dată, echipamentele profesionale performanţe, reprezintă o certitudine că House’n’Office este un partener de încredere în domeniul curăţeniei industriale sau a căminului tău.

House’n’Office vă pune la dispoziţie întreagă gama de servicii de curăţenie pentru birouri folosind echipament profesional, personal calificat, detergenţi şi consumabile igienoco-sanitare certificate, pentru curăţenie de întreţinere, curăţenie generală şi curăţare după renovare, în orice locaţie indiferent de mărimea suprafeţelor şi complexitate.

În materie de curăţenie industrială House’n’Office adaptează serviciile de curăţenie industrială pentru a satisface cerinţă în mod individual.

Serviciile de curăţenie industrială pot fi prestate atât în timpul programului de lucru, înaintea începerii programului de lucru al beneficiarului sau chiar în ture de noapte.

H’n’O Solutions oferă soluţii de curăţenie industrială pentru companii din domenii industriale diferite: industria alimentară, fabricarea automobilelor, industria medicală. Astfel asigurăm curăţenia şi unde este cazul, igienizarea liniilor de producţie, a spaţiilor automatizate sau semiautomatizate, spaţiilor de depozitare şi a depozitelor frigorifice.

Curăţenia industrială se referă la curăţarea interioară pentru toate tipurile de clădiri inclusive a spaţiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de mărfuri, hale industriale, diverse spaţii de depozitare şi produsctie. Întreţinere şi curăţarea de spaţii exterioare, întreţinere spaţii verzi şi întreţinere spaţii betonate.

Romaero Băneasa, Expo Casa Mea, Bayer România, PERI România SRL, Acciona Ingenieria, BigBlue Studios, Prym Fashion Romania, Danfoss District Heating, Amethyst Radiotherapy, sau X-Trade Brokers Dom Maklersi, sunt doar o parte din clienții care apelat la serviciile de curățenie oferite de compania House’n’Office Solutions.

Așadar dacă aveți un spaţiu de birouri, un showroom, o vilă, apartament, hală industrială, sau un spaţiu comercial care are nevoie de servicii de curăţenie, apelați cu încredere la House’n’Office.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata