Breaking news

Primul 1 Iunie pentru Milan, băiețelul Valentinei Pelinel. Mama și fiul, împreună la prezentarea de modă ”Haine de Vis”

loading...

Data de 1 Iunie este declarată Ziua Internațională a Copilului, motiv pentru care copiii vor fi răsfățați la cel mai frumos loc de joacă din București- Magic Playground, din incinta Complexului ”Magic Place Parc”.

haine de visTotodată, este și primul întâi Iunie pentru băiețelul Valentinei Pelinel, Milan, motiv pentru care celebra mămică s-a ocupat ca această petrecere să fie de neuitat. Astfel, întreaga zi va fi dedicată copiilor și vor avea acces liber la locul de joacă Magic Playground, din Drumul Taberei, nr 115. De la orele 12.00, se vor pute juca în voie și se vor bucura de spații viu colorate, de ateliere de creație, concursuri, animatori, picturi pe față realizate de artiști, personajele preferate din desene animate sau de jocuri electronice de ultimă generaţie. În plus, au prilejul să se delecteze cu înghețată, popcorn cu sau fără caramel, băuturi răcoritoare și vată pe băț în culorile curcubeului care va fi servită puștilor de un clovn năstrușnic, dar și caramele delicioase – așa cum se întâmpla odinioară, în copilăria părinților lor.

SURPRIZA!!!! Ziua de 1 Iunie se va încheia cu o mega surpriză pentru sărbătoriți:
O prezentare de modă marca Haine de Vis, pentru că, nu-i așa, copilașii trebuie să fie în pas cu moda! Astfel, începând cu ora 18.30, brandul Haine de Vis (http://www.hainedevis.ro/) va organiza o prezentare de modă unde protagoniști vor fi copiii și părinții lor, de ce nu, chiar și bunicii. Bineînțeles, aceasta va fi prima prezentare din viața lui Milan, care pe 8 Iunie va împlini un anișor

Printre cei care vor avea rol de model se vor număra și vedete precum:
– Roxana Ciuhulescu și fetița ei, Cleopatra
– Catrinel Sandu și fetițele sale, Lara și Sofia
– Cristina Spătar și îngerașii ei, Aida și Albert
– Mădălina Apostol și Miriam, împreună cu Monica Gabor

– Ianna Novac și micuța Erika Maria
– Marius Rădmănăștean (Lozul cel Mare, TVR 2) și Tudor
ATENȚiE!!!PARTY-UL SE VA ÎNCHEIA CU UN TORT MIROBOLAAANT, IAR EROII ZILEI VOR CIOCNI CUPE CU ȘAMPANIE (evident, șampanie pentru copii!!)

Despre brand-ul ”HAINE DE VIS”

Victor Urda (27 de ani)- un tânăr cu peste 5 ani de experiență în domeniu

”Am plecat de la ideea “rochii mamă-fiică” și am dezvoltat un concept nou și unicat. Ne-am gandit și la mămicile de băieței, astfel că am creat ținute identice și pentru ei. La noi, părinții se pot asorta cu copiii lor și, ce credeți, nu au fost uitați nici bunicii. O familie veselă în ”Haine de vis”. Avem rochite pentru ocazii special, pentru plimbările în parc, sau ținute pentru picnic, treninguri identice pentru mama, tata și copil chiar și pentru bunici și nepoți. Hăinuțele noastre sunt produse în propriul atelier din fabrica noastră”, spune Victor Urda.

Spre deosebire de alte magazine online, noi ne diferențiem prin pasiunea pentru modă și prin promovarea unui stil vestimentar unic și creativ. Haine deVis oferă produse online realizate exclusiv în România, cu finisaje de calitate. Haine deVis este cea mai bună alegere!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata