Breaking news

Plaje uimitoare din India

loading...

India este plină de locuri uimitoare. De la templele liniştite şi până la bazarele pline de oameni, există nişte zone cu adevărat unice de explorat. Cei mai mulţi oameni nu se gândesc la plaje atunci când vorbesc de India, însă ţara aceasta detine multe astfel de zone minunate.

plaja indiaPlajele sunt tropicale şi atrag mii de vizitatori în fiecare an. Indiferent daca optezi să cauti linişte şi relaxare sau petreceri fabuloase, vă vom sugera cateva locuri frumoase din India potrivite fiecărui gust.

India este o ţară care are foarte multe surprize şi care vă poate uimi de-a dreptul. Aici veţi găsi numeroase hoteluri şi pensiuni unde veţi putea petrece o vacanţă de vis.

Conform unui sondaj de opinie se pare că indienii sunt oameni foarte sociabili şi primitori, astfel încât 7 din 10 oameni care au vizitat India au fost mulţumiţi de felul în care au fost primiţi, începând de la lenjerii pentru hotel şi până la mâncarea pe care au consumat-o.

Astfel, o vacanţă în India poate fi o destinaţie de neuitat şi o experienţă unică. Iată câteva locuri care va pot încânta şi pe care trebuie să le vizitaţi în cazul în care mergeţi în India:

Plaja Radhanagar, Insula Havelock

Ia un feribot către Insula Havelock şi vei descoperi o plajă minunată plină de nisip. Mareele  sunt destul de superficiale, aşadar există mult spaţiu în care să stai atunci când se produce mareea. Plaja este situată la aproape 12 kilometri de docul pentru feriboturi. Aceasta este una dintre cele mai liniştite plaje din India în care poţi petrece un timp minunat, te poţi bronza şi bucura de solitudinea atât de mult dorită, dar poti avea parte şi de valuri adevărate.

Plaja Agonda, Goa

Situată doar la o mică distanţă de Colva, Plaja Agonda oferă palmieri luxurianţi şi ape limpezi şi albastre. Poţi campa direct pe plajă dacă ai un cort sau poţi inchiria un cort de pe lângă plajă. Plaja oferă un loc liniştit şi paşnic în care te poţi bucura de soare şi de mare, însă ar trebui să iei în calcul închirierea unui scuter pentru a ajunge acolo pentru că este destul de departe de lume.

Plaja Lighthouse, Kerala

Aşa cum îi indică şi numele, plaja Lighthouse se poate regăsi lângă un far. Aceasta este o plajă destul de populară printre străini şi asigură o mare întindere de mare şi de nisip , numai bună pentru relaxat şi înotat. Marginile stâncoase asigură această secţiune de mal de la a fi măcinată de valuri. Aşadar este foarte sigură pentru familiile cu copii. În plus, faţă de micile hoteluri, plaja asigură resorturi de sănătate şi centre de convenţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata