Breaking news

Pătuţuri rezistente şi joviale marca Bebelas.ro în camera nou-născutului

loading...

Sosirea pe lume a unui copil se marchează cu multe planuri şi idei de viitor, mai ales în ceea ce priveşte decorul în camera copilului, noţiune de bază, ce trebuie să îndeplinească perfect caracteristicile de înălţime, dimensiune, lumină şi spaţiu personal.

patut_si_tarcCamera copilului aduce veselie în întreaga casă, fiind cea mai colorată încăpere, cea care priveşte liniştea şi relaxarea, însă şi euforia de a petrece cele mai intime momente din viaţa de părinte alături de copil. În sprijinul viitorilor şi actualilor părinţi, site-ul bebelas.ro oferă o gamă variată de produse, accesorii şi echipamente menite să asigure o dezvoltare armonioasă a micuţului.

Proiectul pentru amenajarea şi decorarea camerei copilului trebuie să fie unul amplu, bine stabilit, în măsura în care ambii părinţi să petreacă timp cu propriul copil, însă, înainte de toate se va acorda un buget pentru organizarea şi decorarea camerei vesele. Bebelas.ro mizează pe o organizare armonioasă, însoţită de elemente de siguranţă, precum pătuţuri pliabile şi rezistente, pentru masa de schimb a copilului, pentru accesorii de pătuţ şi, de altfel, pentru rafturi de depozitare a hăinuţelor copilului, îndeplinind nevoia de buget redus, un efort de comandă minim, dar cu rezultate îmbucurătoare.

Cel mai sigur pătuţ pentru somnul copilului doar la Bebelas.ro

Camera copilului îmbină o mulţime de elemente, stări sufleteşti şi emoţii, ceea ce înseamnă că înainte de naşterea micuţului părinţii trebuie să stabilească cu exactitate de ce anume va avea nevoie copilul. Poate apela la comode de înfăşat, decoraţiuni, dulapuri pentru copii, măsuţe de schimbat copilul, dar şi pentru leagăne şi balansoare sau diverse accesorii pentru camera copilului, menite să îndulcească şi să înveselească procesul de creştere al copilului.

„Le oferim clienţilor noştri care sunt părinţi o mulţime de pachete promoţionale la diverse produse şi accesorii, menite să aducă confortul în cel mai scurt timp. De aceea, pentru perioada imediat următoare naşterii copilului oferim sfaturi şi echipamente ideale pentru un somn liniştit, printre care pătuţuri pliabile, ţarcuri, pătuţuri din lemn, care să îndeplinească nevoile de siguranţă şi confort a celor mici.” – argumentează managera companiei Hubners SRL.

Patuţuri pliabile cu două nivele pentru suportul copilului

Pătuţurile disponibile în gama magazinului online bebelas.ro sunt regăsite în mai multe modele, culori şi dimensiuni, beneficiind de o livrare gratuită pentru orice produs comandat, astfel încât să se îndeplinească nevoia de somn şi linişte a noului născut. Din acest motiv, se poate opta pentru un pătuţ pliabil cu două nivele Bumbo, corespunzător vârstei copilului de la o zi la 36 de luni, susţinând o greutate maximă de 15 kilograme.

Reglementările europene cu privire la siguranţa copilului au inspirant comerciantul Hubners SRL în promovarea de produse ideale în timpul creşterii copiilor, din materiale solide, rezistente, spălabile, cu utilizare de lungă durată. Acest motiv oferă un sistem de pliere simplu, un sistem de blocare sigur, ceea ce înseamnă că mobilitatea prin casă poate fi efectuată cu uşurinţă. De altfel, un pătuţ pliabil oferă şi posibilitatea de depozitare laterală a lucrurilor copilului, vizibilitate a materialului, încât copilul să nu se sperie la trezirea din somn.

De altfel, gama de produse de pătuţuri din lemn şi cele pliabile regăsite online oferă extra siguranţă părinţilor, astfel încât cel mic să nu alunece sau să sară din pătuţ, mizând de altfel şi pe o saltea confortabilă, din materiale care permit pielii copilului să respire, dar şi să ofere susţinere corectă a poziţiei corpului. Motivele evidente sunt suplimentate de preţurile accesibile pentru aceste pătuţuri de copii, făcându-le alegerea numărul unu a părinţilor fericiţi şi bucuroşi de noul membru al familiei.

Produse şi informaţii relevante pentru copii şi părinţi

Comerciantul Hubners din România nu este doar o simplă platformă de vânzare de produse pentru cei mai mici membri ai familiei, ci este o adevărată inovaţie pentru părinţii moderni, care se pot actualiza cu informaţii, trucuri şi sfaturi cu privire la siguranţa şi la creşterea copiilor, deoarece este încorporat şi un blog pe care se scriu informaţii relevante dedicate părinţilor. În materie de creştere a copiilor, site-ul bebelas.ro oferă şi o mulţime de alte informaţii despre produsele şi serviciile oferite, încât fiecare familie să se adapteze uşor cu noua viaţă, dar să se mizeze şi pe relaxare, joacă şi învăţare eficientă.

Prin intermediul serviciilor şi produselor puse la dispoziţia clienţilor pe site-ul bebelas.ro orice părinte trebuie să opteze pentru cele mai bune echipamente disponibile astăzi, care sunt mai avansate şi mai sigure din punct de vedere tehnologic, comparativ cu cele din trecut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata