Breaking news

Pandera – produse de top pentru un machiaj complex și impecabil

loading...

Dacă produsele cosmetice și de machiaj au fost create special pentru a flata și completa frumusețea feminină, se pare că multe dintre cele care le folosesc încă nu au înțeles asta. A încărca tenul inutil nu face altceva decât să ascundă adevărata frumusețe şi să contureze un cu totul alt chip. Asta se întâmplă când nu sunt alese produsele adecvate.

În numele necesarului de a sublinia frumusețea, de a corecta doar mici imperfecțiuni și pentru că meriți ceva calitativ, Pandera te răsfață cu produse pe măsura așteptărilor. Aici vei găsi practic un univers al produselor de top. Iată și ce recomandări sunt pentru cele care folosesc în mod frecvent produse de machiaj.

Pensule și accesorii

Deși nu te aștepți să crezi că în lista de nevoi a lucrurilor se află tocmai cele mai mici dintre detalii, pensulele sunt printre cele mai de dorit. Asta pentru că nimic nu se compară cu aplicarea de makeup la modul cel mai profi. Ai de mixat produse, de aplicat în straturi, deci este mai mult decât evident că pensulele sunt cele care te vor ajuta în acest sens.

La acest capitol la Pandera vei găsi seturi complete cu numeroase tipuri de pensule. Un astfel de set îți asigură aplicarea corectă de makeup indiferent că este vorba de aplicare de fond de ten sau de machiaj al ochilor, buzelor, pomeților etc.

Pentru ten

Un fond de ten bine ales este și secretul în a realiza un aspect uniform al chipului. De preferat să nu încarci tenul, să nu exagerezi cu multiple straturi de fond de ten numai din ideea de a acoperi cât mai bine. Așadar, cu grad mare de acoperire însă fără a crea efectul de mască, un fond de ten se recomandă de la sine. Este și cazul fondului de ten regăsit la Pandera, de la Focallure.

Cu numeroase nuanțe disponibile, acesta are și un preț rezonabil, la pachet cu nivelul său de calitate.

Machiajul ochilor

Ajungând la partea de machiaj pentru ochi, trebuie spus că de regulă aici există un puternic accent. Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Astfel că, marcând un puternic accent cromatic, ochii ies în evidență prin formă și culoare.

Ai putea dori achiziția de gene magnetice. Mai mult decât un set de gene false, acestea sunt o manieră de a completa frumusețea ochilor tăi, într-un mod în care nu implică un compromis sau un chin în adevăratul sens al cuvântului. Inovația acestora ține de o bandă magnetică ce face ca aplicarea să fie una facilă. Mai mult decât atât, acestea se pot folosi de mai multe ori, un avantaj ce nu există în cazul genelor care se lipesc.

Ce trebuie să știi de asemenea este că acea bandă magnetică nu îngreunează genele și în plus nu se distinge. Este perfect mascată printre genele lungi și impresionant de aspectuoase, astfel că nu vei trăda micul truc la care ai apelat. În schimb, te poți bucura de ochi mai expresivi și care ies în evidență fără doar și poate.

Ca o continuare la capitolul machiaj al ochilor, fardurile sunt printre cele mai populare produse de machiaj. În culori vibrante, strălucitoare sau mate, potrivite pentru orice moment al vieții, paleta de culori la Pandera este una bogată. Nu uita nici de eyeliner, cel care îți va contura linia fină a ochilor.

Buzele și conturul perfect

Descoperă de la Focallure o serie de rujuri ce sunt și rezistente la apă, în culori variate, gloss-uri care mai de care. Acesta este ultimul pas pentru a contura machiajul perfect și complet al chipului.

Acestea sunt câteva dintre exemplele de produse ce se vor găsi la Pandera. Cu acces facil la întreaga gamă de cosmetice, descoperă nu numai opțiuni de culori, ci concret opțiuni de produse calitative, rezistente și care merită investiția făcută.

Ca o răsplată și o apreciere a calităților acestor produse, Pandera oferă livrare rapidă, transport gratuit la comenzi de 200 Ron minim, cu posibilitate de retur în doar 14 zile. Știai că aici găsești o clasă premium de produse și că Pandera este distribuitor unic al produselor Focallure? Ai toate motivele să alegi produse din cadrul acestui magazin online, pentru că te răsfeți și ai parte de calitate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata