Breaking news

Nicolai Tand a gătit pentru președintele Franței, Francois Hollande

loading...

Nicolai Tand, simpaticul StarChef de la Antena Stars, emisiune difuzată sămbătă și duminică de la ora 17.00 a gătit la invitația premierului Dacian Cioloș  pentru delegația franceză condusă de președintele Franței, Francois Hollande.

nicolai-tand-presedintele-franteiÎmpreună cu Adi Hădean, cei doi au pregătit un meniu din produse de sezon 100% românești, interpretate în stilul bucătăriei franceze.

“A fost o experiență intensă, de care m-am bucurat enorm. Vă spun sincer, acum câțiva ani, când am ajuns la Paris și lucram ca șofer pe ambulanță, dacă cineva îmi spunea că într-o zi voi găti pentru premierul României și pentru președintele Franței, i-aș fi spus în mod clar că e nebun! Visurile chiar devin realitate atunci când muncești și ești serios. M-am bucurat să pot găti cu produse românești și să pot vorbi despre câte lucruri faine are țara asta”, a declarat Nicolai Tand.

François Hollande a fost primit marți, cu onoruri militare la Palatul Cotroceni din București, în cadrul unei în vizite oficială de stat în România, timp de două zile, la invitaţia Preşedintelui României, Klaus Iohannis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata