Breaking news

Mobilapegustutau.ro te ajută să îți alegi mobila potrivită pentru bucătăria ta

loading...

Poți avea o mobilă pe gustul tău în bucătărie așa cum vezi în filme, apelând la companiile de profil care să-ți croiască mobila după propriile idei și dorințe.

mobila-bucatarie-Mobilapegustultau.roBucătăria nu trebuie privită doar ca un spațiu unde prepari mâncarea și eventual servești masa. Bucătăria trebuie să fie o încăpere primitoare, caldă, care să te facă să te simți bine când prepari mâncare pentru tine, familie și cei apropiați ție.

Cum poți să îmbini utilul cu plăcutul, dar și să îți permiți mobila dorită? Apelezi la o firmă specializată în mobilă pe comandă!

Îmbinând stilul dorit cu gama variată de opţiuni în ceea ce priveşte materialele, culorile şi dimensiunile, mobila la comandă devine tot mai căutată în orice domeniu.

Mobilapegustultau.ro îți vine în ajutor. Este de ajuns să trimiți pe e-mail la adresa comenzi@mobilapegustultau.ro, o schiță cu modelul de mobilă bucătărie care o dorești, iar specialiștii companiei îți vor realiza mobila personalizată și îți vor face și un cost al execuției.

Nu există prețuri standard, deoarece, fiecare proiect este personalizat în funcție de cererile, spațiul și necesitățile clientului, ceea ce duce la preturi total diferite.

Atuurile mobilierului realizat pe comandă sunt incontestabile, comparativ cu piesele de mobilier realizate în serie.

Timpul petrecut în showroom-uri, magazine de prezentare cu vânzare sau alte locaţii în care se caută piesele de mobilier pentru locuinţă este redus considerabil. Adesea se întâmplă ca pentru o bucătărie, mobilierul să fie găsit doar parţial la un producător. Prin mobila la comandă se eficientizează însă întregul spaţiu.

De la culori la materiale, dimensiuni şi până la proiectare, piesele de mobilier vin într-o varietate ce poate mulţumi orice exigenţă.

Mobilapegustultau.ro îți poate realiza atât includ proiectarea mobilierului în funcție de cerințe, dar totodată îți oferă și consultanță pentru a te ajuta să alegi între diverse materiale şi culori.

Potrivit specialiștilor în design, mobila de bucătărie trebuie să se asorteze coloristic cu faianţa, gresia și parchetul. Aparatele din bucătărie, precum, aragaz, frigider, cuptor, mașină de splat vase, au alte accesorii și electrocasnice, trebuie înglobate în mobilier de bună calitate care să reziste ritmului intens de folosire.

Mobilierul din bucătărie nu trebuie să fie voluminos, dar în acelaşi timp să fie încăpător că să nu-ţi dea senzaţia că te sufocă ci să îți fie și plăcut și util.

Bucătăria reprezintă locul cel mai frecvent utilizat din întreaga casă, de aceea este bine să apelezi la profesioniști în momentul în care dorești să o mobilezi corespunzător.

Dacă vrei să-ţi personalizezi bucătăria, specialiștii Mobilapegustultau.ro te aşteaptă la sediul din Bucurșeti, Str. Meșterul Manole Nr. 6, Bl. D11, Sc. 2, Tel: 0728.072.401 , 0746.693.932, pentru ca visul tău să devină realitate.

loading...
1 Comentariu
  1. Townfashion spune

    In ceea ce priveste mobila, este foarte important sa se muleze pe stilul de viata si pe necesitatile de spatiu ale unei persoane. Foarte util articolul, partea de proiectare este foarte importanta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata