Breaking news

Masajul oriental, tehnica străveche ce te ajută să-ți îmbunătățești activitatea sexuală

loading...
0 40

Masajul oriental este o tehnică străveche care contribuie la îmbunătăţirea experienţelor sexuale, prin cunoaşterea şi stimularea fiecărei părţi erogene a corpului. Principiul este simplu! Cu cât corpul este mai relaxat şi mai eliberat de griji, cu atât stimularea sexuală poate duce la plăceri nebănuite care durează. În caz contrar, o persoană stresată, care nu se poate deconecta de la banalul cotidian zilnic şi intră în dormitor cu prejudecăţi, considerând cunoaşterea intimă un subiect tabu, are şanse mici să se lase satisfăcută.

28

La desfăşurarea masajului oriental contribuie două sau mai multe mâini dibace care cunosc cele mai eficiente tehnici de masaj de relaxare şi au experienţă în atingerile senzuale care pot face să vibreze zonele erogene, un cadru intim, o atmosfera liniştită şi dorinţa de evadare din cotidian.

Tocmai de aceea, atunci când ai nevoie de o îmbunătățire semnificativă a vieții intime sau de clipe de relaxare, saloanele de masaj oriental, spre exemplu tao-erotic-massage.ro, sunt cele mai potrivite locații.

Aici găseşti maseuze sau maseuri cu experienţă, care cunosc în detaliu tehnici vechi de relaxare şi ştiu să folosească delicat puterea atingerilor. Ele îţi răsfaţă cu dibăcie fiecare parte a corpului şi ştiu când să insiste pentru detensionarea zonelor şi sporirea senzaţiilor de plăcere.

Cele mai multe saloane de masaj îşi încep sesiunile cu masaje de relaxare, pe care le continuă cu masaje delicate cu uleiuri esenţiale, perfecte pentru a te introduce într-o stare de intimitate profundă.

Comunicarea prin gesturi şi atingeri, prin contact permanent este una dintre condiţiile esenţiale în stabilirea unei relaţii deschise, bazate pe încredere, care va putea culmina cu masarea zonelor intime. Este important atunci când păşeşti într-un salon de masaj oriental să ai încredere în maseurul sau maseuză care se ocupă de ţine. Cu cât corpul tău este mai dezinvolt în mâinile lor, cu atât vei putea experimenta stări repetate de plăcere şi relaxare pură.

Masajul oriental din saloanele de specialitate se desfăşoară în camere atent aranjate, astfel încât să te bucuri de un cadru cât mai intim şi romantic. Muzică ambientală, aromele uleiului de masaj şi cearceafurile fine pe care stai aşezat comod sunt câteva secretele de care nicio astfel de locaţie nu uită.

Niciun astfel de salon nu urmăreşte finalizarea masajelor prin acte sexuale, ci prin stări de relaxare a întregului corp.

Cunoscând aceste secrete, poţi încerca masajul oriental la ţine în dormitor.

Lasă prejudecăţi-le la uşa şi alege în locul clipelor scurte de pasiune, câteva zeci de minute de masaj în care cunoaşterea dintre ţine şi partener se transformă total şi se îmbunătăţeşte. Realizează un cadru intim, liniştitor, cu muzică în surdină şi lumânări parfumate.

Foloseşte uleiuri de masaj esenţiale pentru un plus de relaxare. Împrumută trucurile maseurilor profesionişti şi foloseşte-te de cele mai senzuale atingeri, pe tot corpul, lăsând la urmă zonele intime.

Pe tot parcursul masajului păstrează contactul cu trupul partenerului şi încercaţi să comunicaţi doar prin atingeri, fără cuvinte.

Masajul oriental contribuie nu doar la o viaţă intimă împlinită, ci practicat periodic, el ajută la deblocarea tensiunilor de la nivelul organelor sexuale, dar şi la acte sexuale mai intense.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata