Breaking news

Lucky Studio Iaşi – concepţii noi despre videochat

loading...

Privit la început cu reticenţă, curiozitate şi având numeroase semne de întrebare asociate, domeniul videochatului a ajuns în momentul de faţă o afacere de succes în România. O deschidere către nou, un concept revoluţionar şi o abordare diferită au fost aspectele care au făcut diferenţa şi care au propulsat studiouri precum Lucky Studio pe poziţii de top în această industrie.

poza 15Încadrat în momentul de faţă în categoria studiourilor de videochat premium, Lucky Studio este cel mai mare studio de videochat din Iaşi, întreaga regiune a Moldovei şi este recunoscut şi pe plan naţional ca fiind unul din cele mai mari studiouri ce activează în domeniul videochatului. Cum au fost posibile aceste lucruri? O abordare diferită – se pare – şi câteva detalii din culise sunt mai mult decât edificatoare.

Înfiinţat de femei şi pentru femei, Lucky Studio pune accent exact pe ceea ce este mai important: modelele de videochat angajate. Este creat aici totul în aşa fel încât satisfacţia să existe pe toate planurile.

Ce îţi doreşti de la un job? Siguranţa se pare că este pe primul plan. Siguranţa financiară, siguranţă pe partea de confidenţialitate – luând în considerare că domeniul videochatului este încă unul destul de controversat. Modelele Lucky Studio au parte de siguranţă pe toate planurile. Munca nu le este stânjenită de vreo prezenţă masculină – întreaga echipă este formată din fete şi femei, de la management până la personal de întreţinere. Tot pentru siguranţă, modelele sunt transportate cu maşinile şi şoferiţele studioului din Iaşi la fiecare tură lucrată. Securitatea financiară este dată de o altă faţetă a siguranţei, de o invenţie Lucky Studio: plata la zi. Modelele au posibilitatea ca, după o tură lucrată, să îşi calculeze şi să încaseze banii câştigaţi. Desigur, se lucrează 100% legal, cu contracte individuale de muncă şi respectând normele şi legislaţia în vigoare.

Libertatea, respectul şi oportunitatea de dezvoltare pe plan personal şi profesional sunt alte valori Lucky Studio. Modelele angajate primesc aici posibilitatea de a alege programul, întrucât acesta este unul super-flexibil, precum şi posibilitatea de alegere continuă a camerele în care acestea pot să lucreze sau chiar cu cea de a renunţa oricând. Oportunităţile de dezvoltare au fost incluse în bonusurile oferite la angajare, sub formă bănească, dar în special sub formă de servicii oferite modelelor. Aceste condiţii şi servicii se referă la cursuri de perfecţionare în limbi străine de circulaţie internaţională – engleză şi franceză –, sesiuni de înfrumuseţare, make-up şi coafură înainte de fiecare tură sau sesiuni foto profesionale pentru portofoliile modelelor.

Bonusurile oferite angajatelor au de asemenea legătură cu şansa de dezvoltare pe plan profesional şi personal – modelele sunt tot timpul motivate astfel să se autodepăşească, recompensele fiind pe măsura eforturilor. Remuneraţia nu reprezintă însă factorul decisiv pentru revoluţia ce a declanşat-o Lucky Studio în domeniul videochatului. Condiţiile de top oferite modelelor, accentul pe siguranţă, libertate, confidenţialitate şi respect şi şansele de dezvoltare creeate reprezintă în fapt factorii care reuşesc să schimbe radical concepţiile formate în legătură cu videochatul. Lucky Studio rămâne astfel un studio de videochat premium, unul din cele mai mari din ţară, care a reuşit să înlăture reticenţele şi dubiile legate de domeniul videochatului.

poza 4

Mixed race woman looking down and smiling
Mixed race woman looking down and smiling
loading...
9 Comentarii
 1. iulica spune

  Ce job iti mai permite sa iti faci cum vrei tu programul?

 2. deea spune

  Si banii sunt importanti, normal, dar mai tare as fi atrasa de faptul ca modelele sunt respectate.

 3. lala spune

  Da, mai ales ca femeile nu sunt chiar atat de respectate la locul de munca, si asta din cauza conceptiilor proaste a romanilor, ca nu peste tot e asa

 4. michele spune

  De bani si conditii de munca stiam, da nu stiam ca exista si transport asigurat de Lucky Studio 🙂

 5. gaga spune

  E legal da, nimic de zis, da asta nu schimba cu nimic perceptia romanilor incuiati la minte. Cascati ochii oameni buni, videochat-ul e la fel ca orice job

 6. cici spune

  Cred ca videochat-ul e cea mai de succes industrie din Romania, de la ora actuala

 7. lara spune

  Am auzit ca Lucky Studio is pe locul 1 pe regiune 😀

 8. corina spune

  Vreau si eu mai multi bani…

 9. ina spune

  Is tanara si ma intereseaza situatia financiara, asa ca as incerca si eu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata