Breaking news

Joie de Vivre a devenit școala de dans ce ne învață eleganța mișcărilor, prin dans

loading...

Cu toate ca exista mai multe forme de arta in lume, dansul este singura forma de arta in care corpul uman este insasi materia din care este creat. Invatarea dansului pe termen lung, depaseste aplicatiile practice din dans; de altfel, dansul are abilitatea de a dezvolta o gandire creativa in randul dansatorilor, dar si care este valoare disciplinei, a muncii in echipa si a celei etice.

dans joie de vivrePrin urmare, printre cele mai vestite scoli de dans din Bucuresti se numara si scoala Joie de Vivre, care ofera sansa adultilor, dar si copiilor, de a descoperi eleganta miscarilor prin dansuri traditionale romanesti, orientale sau de societate.

Joie de Vivre este o optiune ideala ca si scoala de dans, deoarece, pe aceasta cale, se dezvolta increderea de sine la copii, iar adultii sunt stimulati din ce in ce mai mult in a-si atinge obiectivele propuse. Joie de Vivre este scoala de dans care invata oamenii ce inseamna cu adevarat muzica si ritmul, fiind o solutie ideala care ii face pe elevi sa inteleaga ce anume este o relatie spatiala, dar sa si gandeasca mai rational.

Dansul – o lectie de socializare

Dansul este cel care mentine in forma excelenta oamenii si ii invata care este importanta miscarilor, intr-o varietate de moduri si discipline. Din acest motiv, instructorii de dans de la Joie de Vivre isi invata elevii cum sa isi coordoneze miscarile si sa se miste in armonie cu muzica, prin pozitii corespunzatoare ritmului. In plus, dansul este o forma de arta si de miscare excelenta la orice varsta, fiind o modalitate ideala ce stimuleaza dezvoltarea abilitatilor sociale.

In acest sens, scoala de dans Joie de Vivre ii invata pe elevi care este importanta de a fi parte din ceva mult mai mare decat ei insisi: dansatorii invata sa aiba atentie distributiva si sa coopereze cu parterul sau partenerii de dans. Cu alte cuvinte, dansul este asemanator cu o lectie de viata, cu ajutorul careia, dansatorii pot invata lectii valoroase de cooperare in echipa, de socializare, dar si de apreciere a artei.

Dansul cere atentie

Dat fiind faptul ca omul este supus constant la miscari, scoala de dans Joie de Vivre slefuieste aceste miscari, astfel incat, elevul implicat in dans sa se dezvolte din punct de vedere fizic, emotional si, cel mai important, intelectual. Prin urmare, datorita atentiei acordate tuturor elevilor sai, Joie de Vivre reprezinta un mediu excelent ce ofera elevilor sai oportunitatea de a avea sanse egale de succes.

Ce dansuri pot fi invatate la Joie de Vivre

Fiind o scoala de dans de prestigiu, Joie de Vivre ofera cursuri atat pentru copii, cat si pentru adulti, printre care: cursuri de dans de societate, de nunta, dans popular, dans oriental, precum si show-uri oferite de dansatori profesionisti pentru diverse evenimente.

Joie de Vivre este formata dintr-o echipa de instructori profesionisti, care reusesc sa insufle pasiunea fata de dans copiilor, oferind cursuri de dans sportiv si de street dance. In cazul adultilor, Joie de Vivre vine cu alte pachete de lectii de dans, printre care: dans latino si de societate, dans popular, particular si, poate cei mai importanti pasi de dans din viata unui cuplu – dansul mirilor.

Cei fascinati de energia si vitalitatea pe care un dans o poate aduce, pot apela la serviciile profesioniste oferite de instructorii scolii de dans Joie de Vivre, cu cea mai mare incredere. In plus, tarifele cursurilor sunt accesibile oricui isi doreste sa invete noi miscari de dans, Joie de Vivre oferind pachete atractive si abonamente la preturi ideale. Pasiunea pentru dans, dar si profesionalismul cu care se lucreaza, intr-un mediu foarte placut, pot fi gasite si in mediul online pe pagina web www.jdvdance.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata