Breaking news

Interpretarea viselor- AVANTAJ sau DEZAVANTAJ pentru oameni?

loading...

Esti deseori curios ce semnficatie au visele tale? Esti interesat de ceea ce vrea sa iti transmita subconstientul tau prin vise? Exista numeroase interpretari pentru cele mai comune vise, chiar si pentru cele mai putin comune.

Este, oare, interpretarea viselor un lucru pozitiv pentru oameni? Care sunt avantajele si dezavantajele interpretarii viselor si care sunt cele mai populare explicatii ale lor? Am pregatit pentru tine cateva informatii in acest sens.

Ce inseamna de fapt ceea ce visam?

Avantajele interpretarii viselor

Afland posibile explicatii din spatele a ceea ce visam, putem sa ne ancoram mai bine in prezent si sa descoperim probleme reale care ne deranjeaza zi de zi. In special daca este vorba de vise repetitive, este posibil ca o problema din viata de zi cu zi sa ne apara si in vis sub o alta forma.

Cele mai populare interpretari ale viselor:

  • Accident de masina. Daca visezi ca ai un accident de masina, iar tu esti la volan, acesta ar putea semnfica vina simtita pentru o greseala facuta in trecut. De asemenea, ar putea pur si simplu sa semnfice faptul ca ai aceasta temere si in realitate sau faptul ca esti stresat si nervos la volan. Daca identifici aceasta frica si in realitate, afla ca exista solutii, de la contactarea unui terapeut si pana la contactarea unor avocati pentru daunele auto, exista oameni care te pot ajuta in caz de orice. Daca vrei sa aflii mai multe despre cum sa conduci prudent, gasesti aici cateva sfaturi utile.
  • Cadere. Daca visezi ca te prabuesti in gol sau pur si simplu cazi de la inaltime, se spune ca exista ceva in viata ta de zi cu zi care te nemultumeste si ca exista o nevoie de a face o schimbare.
  • Caderea dintilor. Sa visezi ca iti cad dintii poate insemna ca iti faci griji pentru aspectul tau fizic sau ca te ingrijoreaza modul in care ai comunicat un anumit mesaj catre cineva.
  • Infidelitate. Daca ai vise ce au legatura cu infidelitatea unui partener atunci acest lucru poate insemna ca exista in subconstientul tau probleme legate de incredere sau loialitate.
  • Urmaririle. Visezi des ca esti urmarit/a de catre un necunoscut? Deseori astfel de vise pot fi terifiante si te pot face sa te trezesti speriat/a. Nu te ingrijora! In cele mai dese cazuri simbolul din spatele acestui vis este faptul ca exista ceva ce eviti sau de care te feresti in viata reala. In cazul in care urmaritorul este de sex opus, acest lucru poate simboliza faptul ca te temi de o relatie serioasa, sau chiar de iubire.

Dezavantajele interpretarii viselor

Uneori visele nu au o semnificatie ascunsa si reprezinta doar o altfel de punere in scena a unor lucruri ce ti s-au intamplat in ziua in curs sau recent. Daca visele nu sunt repetitive si nu ne deranjeaza in mod special, atunci nu exista o necesitate de a afla neaparat care ar putea fi simbolurile in spatele viselor.

 Nici pana in ziua de azi nu s-a aflat motivul pentru care oamenii viseaza. De aceea, cel mai bine ar fi sa ne bucuram de visele frumoase si sa nu dam atentie cosmarurilor, care genereaza nopti agitate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata