Breaking news

Iată unde te poţi răcori pe caniculă în Capitală. Top piscine în hotelurile din Bucureşti

loading...

Canicula din ultimele săptămâni care face ravagii în România a gonit românii la munte şi la mare unde este mai răcoare. Cei care nu pot pelca din Capitală, au la dispoziţie vaianta răcoririi în piscine şi bazine de înot. Iată top cinci piscine în hotelurile bucureştene.

piscina intercontinental1. Piscina Hotel Interncontinental Bucuresti
Centrul de sanatate de la Intercontinental Bucuresti iti pune la dispozitie o piscina interioara incalzita, jacuzzi, terasa, sala de fitness, sauna si masaj, precum si un bar la care te poti relaxa dupa o zi de activitati.
Accesul in cursul saptamanii pentru adulti este 60 lei, in timp ce pentru copii intrarea costa 30 lei. Exista si o oferta pentru cupluri de 100 lei. In weekend, accesul adult este de 100 lei, cuplu – 150 lei, iar copii – 50 lei. Un abonament de 1 luna pentru o persoana este 500 lei (06.00 – 22.00).
Exista abonamente si pentru 6 luni sau un an, toate garantandu-ti intrarea atat la piscina, cat si la sala, masaj, sauna si jacuzzi.
Health Club 22 este deschis de luni pana vineri, intre 6.00- 22.00. Contact: Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 4.
“InterContinental Bucuresti este un simbol de cinci stele al orasului, unic pentru privelistea oferita din balcoanele camerelor de hotel si apreciat de oaspeti pentru calitatea serviciilor, Hotelul are 22 de etaje, 257 de camere si apartamente, un Club Lounge modern la etajul 21, un centru de sanatate cu piscina interioara la etajul 22, peste 1500 de metri patrati de spatii pentru conferinte, doua restaurante, bar si acces catre cea mai mare parcare subterana din Bucuresti. Hotelul este condus prin contract de management cu lantul hotelier InterContinental Hotels Group. In 2016, hotelul a fost premiat “Hotelul de Lux al Anului in Romania” in cadrul World Luxury Hotel Awards si Luxury Travel Guide, iar echipa hotelului a castigat premiul “Echipa Hoteliera a Anului in Romania” la Top Hotel Awards”.

floreasca bazin2. Piscina Club Floreasca
Asezat la marginea Lacului Floreasca, Clubul Floreasca ofera clientilor sai accesul la o piscina acoperita, dotata cu un sistem de filtrare si incalzire a apei.
Accesul la piscina costa 50 de lei de marti pana vineri intre orele 8.00 si 17.00 si 80 de lei de marti pana duminica, intre orele 8.00 si 22.00. In cazul abonamentelor, ofertele sunt variate, iar clientii beneficiaza de o serie de bonusuri.

3. Piscina World Class Health Academy The Grand
Piscina World Class Health Academy The Grand se afla in incinta luxosului hotel JW Marriott Bucuresti, la etajul -1 si este una dintre cele mai pretentioase si scumpe piscine din Bucuresti.
Daca dorim sa ne relaxam, centrul ne ofera o piscina si un jacuzzi, o sauna uscata si umeda, dar si cinci incaperi pentru tratamente si masaj.
In cazul in care vrem sa facem miscare, avem la dispozitie o sala de fitness, 30 de biciclete, 43 de aparate de forta, 9 benzi pentru alergare, 8 biciclete cardio, 6 cross trainere si 2 steppere.
Nu exista posibilitatea sa platesti pretul pentru o singura intrare. Cel mai ieftin abonament este de 285 euro pentru 11 intrari.Marriott - piscina
Abonamentele se pot face pe 3 luni, 6 luni si un an si aveti la dispozitie mai multe programe. Pot fi day time, adica de la 06.00 pana la 16.00 sau full time, adica acces nelimitat.
Pretul pentru un abonament day time de sase luni este 613 euro. Daca doriti acces full time, pretul este de 1.236 de euro.
Aceste preturi sunt pentru un singur program (piscina, aerobic, fitness, squash). Preturile cresc in functie numarul de programe pe care le doriti.
Sezlongurile, prosoapele, halatele, vestiarul, sauna uscata si umeda sunt incluse in pret pentru orice tip de abonament. Centrul se intinde pe 2.000 de metri patrati.

CROWNE PLAZA - piscina4. Piscina Hotel Crowne Plaza
Clubul apartine de Hotelul Crowne Plaza si ofera piscina, jacuzzi, sauna, masaj, sala de gimnastica, terenuri de tenis.
Fiecare activitate are loc sub supravegherea atenta a unui antrenor. Piscina este disponibila atat pentru cei cazati in Hotelul Crowne Plaza, cat si pentru cei care doresc sa isi faca abonamente lunare sau anuale.
Sauna si jacuzzi-ul vin in completarea piscinei de 15 metri lungime si 1,7 adancime.
Abonamente exista pentru intreaga zi, pentru cuplu de luni-vineri, pana in ora 16.00 si pentru copii mai mici de 16 ani.
Un abonament de 1 luna costa intre 300-600 lei iar pentru un an intre 1900 si 3800 lei. Intrarea zilnica, de luni pana vineri intre 8.00-16.00, este 65 lei, urmand ca dupa ora 16.00, pretul sa creasca pana la 90 lei.
In weekend intrarea costa 90 lei. Pustii pana in 16 ani nu trebuie sa plateasca decat 60 lei. Intrarea este zilnica, intre orele 08.00-23.00. Contact: Bulevardul Poligrafiei, nr.1, in apropiere de Romexpo.

5. Piscina Rin Grand Hotel
Piscina se afla in incinta Rin Grand Hotel si dispune de un centru de fitness deschis non-stop, cu o sala de forta complet echipata, doua saune, jacuzzi si, implicit, piscina acoperita.
Se organizeaza cursuri de aerobic si spinning, cu antrenori specializati.piscina rin grand hotel
Un abonament wet (piscina, sauna, jacuzzi) cu acces 24 de ore incepe de la 150 de euro (o luna) si ajunge la 700 de euro (12 luni).
Pentru a avea acces la toate serviciile clubului (sala de fitness, aerobic, spinning, saune, piscine, jacuzzi) timp de o luna tariful este de 200 de euro, iar pentru un an pretul este de 900 de euro. Cei interesati pot opta si pentru abonamente cu program restrans, intre 23.00 si 16.00.
Clubul de wellness Body Art este deschis zilnic, 24 de ore din 24. Contact: Rin Grand Hotel, Soseaua Vitan – Barzesti, nr. 7D, sector 4.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata