Breaking news

Iată de ce criterii trebuie să ții cont când îți alegi lenjeria pentru pat

loading...

Lenjeria de pat nu trebuie să fie doar frumoasă, ci și confortabilă astfel încât somnul să fie plăcut și relaxat, iar dimineața să nu ne trezim cu pijamalele colorate în fel și chip din cauza texturii lenjeriei.

lenjerie patAspectul, prețul, dar și calitatea materialului, sunt principalele criterii care trebuiesc luate în considerație atunci când ne alegem lenjeria de pat.

Sfatul specialiştilor în design interior este să investiţi în lenjerii de calitate deoarece, pe lângă faptul că se deteriorează mai greu decât cele ieftine, veţi dormi mai bine în ele pentru că textilul nu va fi aspru, și nu veţi transpira sau nu vă va fi frig.

Designerii vă oferă câteva trucuri pentru a fi siguri că lenjeria aleasă este cea mai bună:

Culoarea. O lenjerie de pat în culori deschise orice pată va fi mult mai vizibilă decât pe una în culori mai închise. Pe de altă parte, cea în culori închise are tendinţa de a se decolora după multiple spălări. Alegeţi un imprimeu care să se potrivească stilului ales în decorarea dormitorului.

Dimensiunea. Înainte de a merge la cumpărat lenjerie de pat, asiguraţi-va că ştiţi exact dimensiunile patului şi a saltelei. Cearşaful trebuie să fie cu aproximativ 40 cm mai lung şi mai lat decât salteaua, pentru a putea fi fixat sub saltea.
De asemenea, nu uitaţi să luaţi în calcul dimensiunea fetelor de pernă. Acestea sunt fie de formă pătrată, cu dimensiunea 60×60 cm, fie dreptunghiulare, cu dimensiunea 50×70 cm.

Tipul de cearşaf. Puteţi alege varianta clasică sau cu elastic, care îmbracă mai uşor salteaua şi nici nu alunecă atât de uşor de pe pat. Un alt avantaj al acestui tip de cearşaf este aranjarea mai rapidă şi mai uşoară a patului în fiecare dimineaţă.

Materialul. Specialiștii recomandă ca materialul din care este făcută lenjeria să fie din bumbac pentru a evita alergiile iar senzația la atingere să fie una plăcută și confortabilă. Bumbacul, pe lângă faptul că se comportă foarte bine la spălare, se sifonează mai greu şi se calcă mai uşor decât alte fibre, lucru care face că lenjeria să reziste mai mulţi ani. Pentru a alege modelul şi compoziţia pe placul dumneavoastră, va sugerăm să solicitaţi vânzătorilor să va permită să pipăiţi materialul din care este confecţionată lenjeria. Poliesterul şi bumbacul sunt mai puţin plăcute la atingere, în timp ce bumbacul satinat sau mătasea sunt moi şi confortabile.

Vopseaua. Multe din lenjeriile de pat disponibile pe piață, se decolorează după prima spălare, iar după prima noapte de dormit, vă veți murdări hainele de coloranții din țesătură. Pentru a evita aceste neplăceri trebuie să cumpărați doar lenjerii care sunt colorate cu vopsea testată și omologată. Puteți testa singuri calitatea vopselei, dacă vânzătorul vă lasă să frecați o bucată din material, în mâini. Dacă vi se colorează imediat degetele, este clar că lenjeria nu este de calitate și va ceda după prima noapte.

Din punct de vedere al printurilor, anul acesta se poartă foarte mult patternurile inspirate din natură şi culorile vii. Optând pentru lenjerii diverse din punct de vedere cromatic şi al patternului, veţi reuşi să schimbaţi rapid aspectul dormitorului, fără a fi nevoie să investiţi sume mari.

Magazinul online Lenjerii de Pat Outlet a pregătit o oferta specială pentru clienţi la început de primăvară, ce include 400 de modele de lenjerii de pat comercializate în sistem outlet.

Lenjerii de pat Outlet, concept demarat în Decembrie 2013, este primul magazin online din România care oferă posibilitatea de comandă a unei lenjerii prin whatsapp.

În doar un an de zile, peste 60,000 de clienți au cumpărat lenjerii de pat de la magazinul online. Și asta pentru că începând din iulie 2014, a fost primul magazine online din România care a demarat promoţia 1+1 Gratis la lenjerii de pat.

De ce 1+1 Gratis? Pentru că orice casă are nevoie de cel puţin 2 lenjerii şi pentru că astfel dumneavoastră, clienţii noştri pot cumpără mai ieftin. Reuşim de peste 15 luni să va oferim şi cele mai bune preţuri şi va promitem că aşa va rămâne. Am organizat în toată această perioada diverse promoţii, prin care am oferit vacanţe la munte, în Grecia, telefoane smartphone sau bijuterii de aur.

„În perioada 1-8 Martie demarăm o promoţie nouă, pentru a vă facilita posibilitatea de a va redecora patul cu modele noi de lenjerii de pat cu motive de Primăvară. În această perioada, pentru orice comandă de lenjerii de pat efectuată pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro clienţii vor beneficia de transport de gratuit oriunde în România. Aşa că dragi clienţi, între 1 şi 8 Martie cumpăraţi lenjerii de pat, plătiţi preţul uneia şi primiţi două, în plus vă oferim transport gratuit oriunde în România, comandaţi cu încredere, dacă nu sunteţi mulţumiţi de produse vă dăm banii înapoi sau vi le schimbăm. Vă garantăm că vom menţine cele mai mici preţuri din România, iar ofertele noastre sunt reale, în plus lucrăm cu stocul propriu iar livrarea se face în 24 de ore oriunde în ţară”, a declarat Alexandru Grivei pentru excluisvNEWS.ro.

Așadar fii deștept și profită de șansa oferită de site-ul www.lenjeriipat-outlet.ro, de a-ți reînoi lenjeria cu una de calitate, la prețuri extrem de avantajoase. Și nu uita, starea de bine se obţine dacă spaţiul de dormit este corect organizat, patul este confortabil, la fel şi în cazul pernelor şi lenjeriile sunt de calitate superioară, cu un design care să va reprezinte şi să va bucure.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata