Breaking news

Fotolii performante de la Masatto pentru experiențe relaxante– tipuri de masaje

loading...

În societatea actuală, majoritatea se focusează atât de mult pe viața profesională și pe celelalte aspecte ale vieții personale, încât prea puțin se mai pune accent pe sănătate. Pentru că aceasta este în fond cea care contează, grija pentru răsfățarea periodică cel puțin a corpului ar trebui să o aibă oricine. În prezent metodele de masaj s-au diversificat într-atât încât fiecare poate găsi o soluție care să se plieze și pe orarul său.

Masatto este un furnizor binecunoscut pe piața din țară, care pune la dispoziția publicului interesat fotolii de masaj moderne, ce reușesc să imite perfect tehnicile maseurilor profesioniști. Acestea sunt dotate cu role de diverse tipuri și inglobează tehnologii avansate prin care masajele se dovedesc a fi deosebit de eficiente și cu efecte benefice asupra întregului organism. Toate tehnicile pe care le utilizează sistemele sunt rezultatele unui efort intens și a nenumărate încercări de a copia mișcările maseurilor profesioniști.

Tipuri de masaj și beneficiile acestora

  • Masajul pentru spate

Partea corpului pentru care au fost dezvoltate cele mai multe strategii de masaj este spatele, aceasta fiind de altfel și cea mai mare. Este vorba despre coloana vertebrală și grupele de mușchi responsabile cu sprijinirea acesteia, deci o grijă corespunzătoare este necesară în acest sens. Nu a fost pură întâmplare faptul că inițial s-a urmărit identificarea unei soluții pentru masarea spatelui. Gamele de fotolii cu masaj propuse pe masatto.ro, produse de nume consacrate (precum Rokol, iRest, Panasonic etc.), realizează vibrații care stimulează atât metabolismul, cât și circulația sângelui.

Întrucât masarea eficientă a mușchilor implică mai mult decât vibrațiile pentru rezultate evidente, au fost incorporate capetele de masaj cu discuri rotative. Acestea din urmă au în dotare came – componente care imită mișcarea rotativă a degetului mare și se comportă precum un maseur. Sunt preferate fotoliile, în variante mai moderne pentru că prezintă plusul că se și deplasează pe linia corpului, efectele fiind mult mai bine resimțite.

Modelele cu senzori de citire sunt preferate pentru că duc relaxarea și experiența de masaj la un cu totul alt nivel. Atât forma corpului, cât și caracteristicile utilizatorului sunt scanate cu ajutorul acestor senzori, iar asta se traduce prin efecte mai complexe. Este inclusă în rândul tehnicilor utilizate de fotolii și cea japoneză – Shiatsu, binecunoscută pentru modul în care acționează asupra mușchilor.

  • Masajul de întindere

În principal fotoliile care includ acest tip de masaj vizează acțiunea capurilor de masaj, care rulează în lungul coloanei. Mișcările sunt încete și ușoare și se referă la împingerea musculaturii, stimulând astfel întinderea. Este un început pentru un masaj mai profund ce urmează a fi realizat. Astfel, mușchii sunt eliberați de tensiune, circulația sanguină este corectată, iar discurile intervertebrale ameliorate, relaxate și pregătite de masare.

  • Masajul prin frământare

În rândul gamei de fotolii cu masaj intră și modelele care realizează masaj prin frământare. Rolele din dotare masează așadar prin frământare cele două părți ale coloanei vertebrale, incluzând și lățimea umărului, a căror mușchi vor fi întăriți prin masare.

Este vorba despre o tehnologie modernă, care generează căldură creată prin congestie. Are loc dilatarea capilarelor, ceea ce duce la relaxarea și calmarea mușchilor. Beneficiile acestui tip de masaj sunt numeroase: este favorizată viabilitatea organelor vitale, circulația sângelui este îmbunătățită, iar celulele se regenerează mai ușor. Este poate unul dintre procesele de masaj cele mai intense, motiv pentru care este necesar unul de încălzire înainte.

  • Masajul cu perne de aer

Modelele care funcționează astfel înglobează sisteme electronice care umflă și dezumflă pernele respective prin presiunea pe care o aplică peste diversele puncte de masaj. Cu cât numărul acestora este mai mare, cu atât masajul va fi mai relaxant și plăcut. Se remarcă acele fotolii cu masaj care vizează și zona gambei. Se resimte masajul mai ales după o zi de umblat sau de stat în picioare. Este totodată  îmbunătățită și circulația sângelui spre inimă, fiind favorizată totodată și dispariția celulitei.

  • Masajul cu tehnica Shiatsu

Vorbim despre un stil de masaj modern, originar din Japonia. Reușește să îmbine cu succes tehnici de masaj orientale complexe cu noțiuni de fiziologie și anatomie din medicina de actualitate. Se referă la exercitarea unei presiuni benefice, specifice celei realizate de deget, cot sau palme.

Fotoliile cu masaj sunt sisteme moderne, cu efecte benefice în numeroase afecțiuni, motiv pentru care fiecare ar trebui să aibă în vedere o atfel de achiziție. Chiar și atunci când timpul liber este puțin, o scurtă sedință va relaxa corpul și îl va revitaliza. Pe masatto.ro cei interesați găsesc game complexe, ce includ modele performante, de calitate înaltă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata