Breaking news

Epilare definitivă cu laser, prin electroliză sau cu IPL/SPL? Care este mai eficientă?

loading...

Epilarea este o problema lunara pe care fiecare femeie si-o rezolva in felul sau. Unele doamne si domnisoare folosesc ceara, altele lama, altele aparatele speciale de epilare, insa sunt destul de multe femei care aleg salonul pentru o epilare profesionala de calitate.

epilare definitivaCeea ce urmareste fiecare femeie este epilarea definitiva, eliminarea firelor de par si a stresului lunar sau saptamanal cu epilarea pe fuga. Pentru epilarea definitiva exista la ora actuala trei proceduri diferite: cu laser, cu electroliza si epilarea SPL sau IPL.

Laser, electroliza, IPL, SPL, proceduri cu efecte diverse pentru epilare profesionala

Epilarea definitiva cu laser este destul de dureroasa, nu foloseste filtre pentru selectarea unor anumite lungimi de unda ale spectrului luminos, impulsurile sunt puternice, apar arsuri si iritatii locale. Rezultatele in cazul acestei tehnici de epilare apar de la primele sedinte, insa aveti nevoie de foarte multe sedinte ca sa puteti avea efecte de durata. Aici conteaza mult contrastul dintre piele si firele de par, tratamentul e eficient daca avem un contrast mare.

Epilarea prin electroliza este destul de brutala la prima vedere, se introduce un ac langa radacina firelor de par si se distruge radacina prin carbonizare cu impulsuri electrice. Dupa o astfel de procedura e nevoie de tratament local si ingrijirea pielii, electroliza da rezultate si pe fire de par blonde si roscate.

La saloanele Angel Rose epilarea definitiva SPL are rezultate bune si de durata

In fine epilarea definitiva cu IPL sau SPL nu este atat de dureroasa, este rapida, acopera suprafete mari in doar cateva minute, eficienta raportata la costuri e mare, se folosesc filtre pentru selectarea anumitor lungimi de unda, tratamentele sunt personalizate, lumina e pulsata intr-un anumit ritm pe zonele dorite, firele de par cazand singure la o anumita perioada de timp dupa sedinte.

Radacina firelor de par e distrusa prin aplicarea luminii ce se transforma in caldura. Sedintele trebuie sa dureze cel putin opt luni sau mai mult pentru a avea efecte garantate vreme de cinci ani. Saloanele Angel Rose asigura o epilare definitiva SPL de calitate, realizata de personal calificat, la preturi corecte si mai mici decat ale concurentei, intr-un mediu placut si elegant.

Daca se repeta sedintele de intretinere din sase in sase luni se mai adauga un an la cei cinci garantati pentru epilarea definitiva prin aceasta metoda. Nu apar efecte secundare, sedintele dureaza putin timp, rezultatele se vad de la primele aplicari ale procedurilor, zonele epilate sunt mai intinse si lumina aplicata nu e asa de puternica ca in cazul epilarilor IPL.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata