Breaking news

EMOȚIONANT | O bătrână de 99 de ani a făcut 800 de rochițe pentru copii din Africa

loading...

Până acum, Lillian Weber, o americancă în vârstă de 99 de ani dă o lecție de viață și omenie, întregii lumi. Bătrâna a confecționat de una singură, peste 800 de rochițe pe care le donează copiilor din Africa.

batrana rochite copii africaBătrâna  în vârstă de 99 de ani, care locuiește în Iowa, SUA, coase la mașină, în fiecare zi, câte o rochiță pe care o donează copiilor săraci din Africa, scrie Huffington Post.

Până în prezent, bătrâna a reușit să confecționeze 840, toate fiind donate organizaţiei creştine non-profit „Little Dress for Africa”.

Le personalizează pe toate. Nu e suficient doar să le croiască şi să le coasă, ci întotdeauna le adaugă ceva pentru a le face să arate special. Mă uimeşte în fiecare zi. Sunt foarte foarte mândră de mama mea”, a spus Linda, fiica bătrânei.

În ciuda vârstei, bătrâna spune că vrea să ajungă la 1000 de rochițe create până în 2015, când va împlini 100 de ani.

Sper să pot face asta şi, chiar dacă voi ajunge şi la cea de-a 1000-a rochiţă, dacă voi putea să lucrez în continuare, nu mă voi opri. Nu am niciun motiv să stau degeaba şi să nu fac nimic”, a spus cu bucurie Lillian Weber.

Organizaţia „Little Dress for Africa” a adunat în total peste 2,5 milioane de rochii, care au fost distribuite în 47 de ţări din Africa, precum şi copiilor din Haiti, Honduras, Thailanda și Mexic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata