Breaking news

De ce sunt extensiile clip-on alegeri inspirate în materie de imagine

loading...

Modernitatea este arma tuturor femeilor chic care se respectă. Mai mult decât o imagine atrăgătoare, trebuie să ne conformăm trendurilor actuale, iar extensiile au acaparat până și cele mai sofisticate gusturi. Este simplu de înțeles de ce. Părul nu poate crește peste noapte, iar volumul este greu de obținut mai ales pentru podoaba capilară mai puțin înzestrată.

Extensiile sunt soluția recomandată pentru cele care doresc să își schimbe radical look-ul. În prezent, acestea nu mai sunt un lux, sunt accesibile tuturor, nu doar vedetelor. Într-o variantă mult mai îmbunătățită, desigur. Cele din par natural ocupă poziția principala din topul femeilor care și-au planificat schimbări la nivel estetic. Și nu este de mirare acest lucru, deoarece acestea se vor amesteca și armoniza cu părul natural, într-un notă de maxim efect.

Cunoscătoarele știu deja că sunt mai mult tipuri de extensii. Cele cu clip-on, tape-on, cusute, microring și cu cheratină sunt doar câteva dintre opțiunile de înfrumusețare instantanee. Această alegere ține de recomandările și preferințele fiecăreia, în prim plan având ca reper tipul de par pentru care se dorește schimbarea.

De ce ar trebui să avem în plan ca primă opțiune extensiile clip-on?

Motivele sunt nenumărate. Sunt extensiile de par dintre cele populare datorită faptului că nu aduc nici cea mai mică atingere firului de par natural. Sistemul de prindere este de tipul click-clack care asigură o aplicare foarte lejeră și rapidă a meşelor la rădăcina firului de par. În fapt, toată această activitate durează circa 5 minute – metodele ideale de înfrumusețare sunt cele rapide și cu efecte pe loc. Tutorialele de aplicare extensii de pe YouTube spre exemplu pot fi de un real ajutor pentru doritoare. O recomandare în acest sens este acest clip.

Bineînțeles că acestea sunt tratate și supuse unor procedee care asigură liniștea și celor mai sensibile femei. Avantajul este că pot fi tunse, vopsite în culorile dorite fără să altereze în vreun fel părul natural. Este binecunoscut faptul că vopseaua de par nu este prea prietenoasă cu podoaba capilară pe termen lung. Prin aplicarea extensiilor clip-on se evită aşadar efectele nedorite ale acestei proceduri.

Vopsirea extensiilor la un salon profesionist este o decizie înțeleaptă, deoarece părul din care sunt realizate extensiile se pot comporta diferit față de cele naturale. Numai un expert știe ce nuanță de culoare este potrivită și să cum săanticipeze rezultatul. Și deteriorarea lor din cauza concentrației de vopsea poate fi o dezamăgire totală. În această privință, Studioul Belher cu locația în București este o variantă demnă de luat în cosiderare, întrucât este alăturat magazinului de unde îți poți achiziționa și extensiile. Un avantaj în plus pentru tine.

Pentru femeile care doresc o apariție demnă de neuitat la un eveniment, optarea pentru extensii clip-on este o abordare potrivită. Acestea nu incomodează și oferă exact acel volum după care aspiră toate reprezentantele feminine. Lungimea este de asemenea un plus care merită luat în seamă, deoarece părul lung exprimă feminitate, un lucru de altfel știut foarte bine.

Poate că unul dintre avantajele principale este chiar faptul că pot fi aplicate chiar de tine, fără nicio problemă. Le poți purta zilnic sau numai la ocazii, ține numai de tine această opțiune. Practic, poți reveni oricând la look-ul inițial, cu un minim de efort care nu necesită mai mult de 3 minute.

Întreținerea extensiilor

Similaritatea extensiilor de la Belher cu părul natural constă tocmai în faptul că acestea au propria viață. Ele necesită o îngrijire corespunzătoare, asemănătoare celei pe care o acordăm părului natural. La categoria de evitat, fixativul este unul dintre produsele nocive, din cauza compoziției sale pe bază de silicon. Este total neplăcută pieptănarea extensiilor îmbibate cu fixativ. Dar și riscul de rupere a firelor de par crește considerabil dacă nu ținem seama de această interdicție.

Desigur că la ocazii speciale, fixativul este un produs indispensabil. În acest context intervine cerința esențială – aceea de a spăla extensiile după folosire. Spălarea extensiilor fixate de cap este cu siguranță un lucru care nu trebuie să se întâmple niciodată. Asta pentru că trebuie să  se urmeze o procedură simplă, dar strictă. Aceasta contribuie la folosirea lor pe o perioadă cât mai îndelungată.

Extensile trebuie spălate cu produse special concepute în  acest sens, care să nu conțină sare și sulfați. Hidratarea este un punct de plecare în alegerea șamponului și a măștii de păr.

Aceasta este un element foarte  important, pentru că asigură luciu și strălucire în timpul purtării. Este recomandat să executăm mișcări blânde de netezire și descâlcire a firelor de sus în jos, iar apa să fie caldă, la o temperatură medie. Trebuie evitate frecarea sau stoarcerea abuzivă a extensiilor.

Întocmai cum podoaba ta capilară se bucură când îi oferi un tratament special, și extensiile au nevoie de un ulei blând, eventual unul de argan, cocos sau măsline. La final este indicat să trecem ușor degetele printre şuviţe pentru a le descâlci, înainte de a le lăsa la uscat. Modul natural de uscare este recomandat, chiar dacă durează ceva mai mult. Abia după ce acestea sunt complet uscate pot fi pieptănate. La acest capitol, trebuie menţionat că este recomandată o perie special concepută în acest sens. De obicei, acestea pot fi achiziționate de la categoria de accesorii ale site-urilor de extensii.

De asemenea, extensiile nu trebuie să aibă contact cu apa sărată din mări/oceane sau cu clor din piscine. Iar în cazul expunerii la soare pe o perioadă mai îndelungată, capul trebuie acoperit cu o pălărie, eșarfă, șapcă –  pentru a evita uscarea părului.

Acum părul mătăsos și des nu mai este doar un vis. Poate deveni realitate în orice moment. Pentru asta poți face o vizită magazinului online de extensii belher.ro. Învață să te simți specială purtând extensiile care îți oferă încredere și putere.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata