Breaking news

Ce rochii se poartă în anul 2017? Alege să fii elegantă și la modă în acest an!

loading...

Încetează să te mai amărăști cu ideea că ai o stare de letargie interioară din cauza anotimpului de primăvară, oprește orice gând negativ și orice tentativă de astenie, încearcă să rezolvi totul cu câteva trucuri istețe care țin de aspectul tău exterior, de modă, de stil și frumusețe. Moda se schimbă de la an la an și acest lucru trebuie să fie pentru tine o artă ce îți oferă un anumit stil, ce poate îmbunătăți sfera vieții tale.

Stylish - rochiiNu ignora moda deoarece fiecare noutate poate adăuga un plus stilului tău și poate da un refresh gustului și personalității tale. Pe site-urile online poți vedea noi tendințe în materie de modă, unul dintre magazinele online este StylishCircle care oferă o gamă variată de rochii, dar și alte produse pentru femei.

Iată ce rochii se poartă în acest an:

rochie - Stylish

Rochiile din materiale subțiri și transparente, rochiile din dantelă sau rochiile cu volane reprezintă piese splendide care fac parte din colecțiile de primăvară și vară a multor designeri de renume internațional. Pentru a arăta mai frumoasă, mai senzuală și stilată, încrezătoare și în trend poți alege:

  • rochie din dantelă albă sau neagră
  • rochie diafană cu volane
  • rochie albă cu buline
  • rochie cu dungi orizontale sau verticale
  • sau în general o rochie dintr-un material translucid, fără greutate, dar în culori luminoase.

Un alt articol de îmbrăcăminte la modă în anul 2017 este rochia cu imprimeu geometric – fie că este vorba de pătrate, dreptunghiuri, triunghiuri sau cercuri, ori alte asemenea elemente și combinații variate – cert este că aspectul final va fi unul elegant, nou și modern.

Pentru a atrage atenția poți alege rochia cu broderie aurie sau dintr-un material cu textură deosebită și efect metalic care va străluci într-un anume fel în zilele însorite, sub efectul razelor soarelui.

Alte tendințe în materie de modă sunt: rochiile din materiale cu imprimeuri în formă de piele de leopard sau alte texturi și desene care imită pielea unor animale sălbatice. De asemenea se poartă fustele, pantalonii, rochiile și salopetele din piele care sunt foarte elegante și interesante.

haine - Stylish

Poți vedea noi tendințe în materie de modă și aici sau pe site-ul https://www.stylishcircle.com.

Rochiile cu imprimeuri în pătrățele și combinațiile dintre țesături și blănuri sunt de asemenea prezente în colecțiile designerilor și sunt recomandate femeilor care doresc să aibă un stil deosebit, pretențios și rafinat. Dacă vrei să fii în centru atenției alege o rochie din dantelă sau dintr-un material translucid, cum este voalul combinat cu blană.

Printre noile tendințe în modă se remarcă și rochiile din broderii sofisticate, realizate manual, cu decorațiuni deosebite, ornamente cu flori și diverse aplicații extravagante. Dacă am spus că blana este la modă, să nu uităm și de rochiile din catifea care fac parte din colecțiile creatorilor din acest an. Astfel de articole de îmbrăcăminte au ornamente care produc un efect de lux, ideal pentru anumite ocazii sau evenimente la care dorești să participi.

O altă tendință în moda acestui an este reprezentată de rochiile croșetate sau tricotate – roșii, albe, în combinații de culori – care fac parte deja din oferta multor magazine cu articole vestimentare. De asemenea designerii recomandă rochiile în stil office care sunt midi sau lungi, au imprimeuri deosebite și mânecile scurte, lungi, înguste sau bufante.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata