Breaking news

Buzdugan se călugărește. A mers de trei ori în cinci ani la Muntele Athos

loading...

Păcatele l-au făcut pe celebrul Daniel Buzdugan să ia calea religiei. Vedeta Radio ZU spune că a fost de 3 ori în ultimii 5 ani la Muntele Athos. Să fie oare acesta un început de călugărie pentru campionul farselor?! 

daniel buzdugan - muntele athosActor, prezentator tv şi realizator de programe radio, Daniel Buzdugan duce o viaţă agitată, iar atunci când simte că are nevoie de o oază de linişte, se regăseste la Muntele Athos.

Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de sâmbătă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars îi va marturisi acesteia că doar în ultimii 5 ani a mers de 3 ori în locul sfânt: “Creează dependenţă! La un moment dat, când am ieşit de acolo, aveam senzaţia că dacă m-aş fi putut conecta la o maşină, aveam energie să îi dau curent!”, va povesti Daniel.

Întrebat de Florentina când a simţit că îl are pe Dumnezeu alături, Daniel îi va răspunde: “M-am născut la 7 luni, la doar 1100 de grame, cu şanse mici de a supravieţui. Asta a fost o minune care s-a întâmplat în viaţa noastră!”. Dacă ar alege sau nu calea monahismului, dar şi ce minune ar face, daca i s-ar oferi ocazia, Daniel Buzdugan vorbeşte deschis sâmbăta aceasta, în Ajunul Floriilor, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata