Breaking news

Bucureștiul deține cele mai multe saloane de masaj erotic din România

loading...

Masajul erotic este considerat de unii drept o artă a comunicării şi a cunoaşterii intime a cuplului, în timp ce alții consideră masajul erotic drept un subiect tabu. Așa cum era de așteptat, cele mai multe saloane de masaj erotic din România, se află în București.

masajMasajul erotic reprezintă o tehnică plină de rafinament şi de senzualitate care te ajută să îți redescoperi sexualitatea și să te relaxezi într-un mod cât mai intim și mai plăcut.

Masajul erotic poate fi practicat atât în cuplu, acasă, în intimitate, sau în saloanele de masaj, unde personalul calificat te face să fii în al nouălea cer.

Însă, pentru a putea beneficia de un astfel de tip de masaj, persoanele trebuie să fie open mind să fie dezinvolte și să nu aibă prejudecăți.

Statisticile arată că cele mai multe saloane de masaj erotic sunt în București. Dacă alegi să mergi la un salon de masaj erotic in Bucuresti, dar ești crispat, nesigur și cu idei preconcepute, cu siguranță rezultatul nu va fi cel scontat.

Trebuie să mergi de plăcere în speranța că vei trăi o senzație unică, plăcută și extrem de relaxantă.

Masajul erotic presupune implicare şi dăruire în intimitate faţă de partener, dar și să oferi și să primești tandreţe prin atingeri. Cât și prin stimularea zonelor erogene şi prin crearea unei legături între cei doi practicanți ai masajului erotic.

În saloanele de masaj, masajul erotic este practicat de profesioniști, însă acesta dar poate fi realizat şi acasă ca terapie de cuplu.

Într-un salon care se respectă, o ședință de masaj erotic nu se va încheia niciodată cu finalizarea printr-un act sexual.

Însă nu puține sunt cazurile când bărbații, duși de valul plăcerii și de atingerile în zonele intime, ar putea avea drept rezultat o excitare maximă.

Practicat, în cuplu, masajul erotic este mai mult decât un moment de intimitate.

Masajul erotic practicat în cuplu, reprezintă mai mult decât un banal moment intim. Legătura dintre parteneri devine mai puternică în timpul masajului iar plăcerea crește proporțional.

Masajul erotic are o serie de beneficii asupra organismului, precum îmbunătățirea performanțelor sexuale, relaxarea musculaturii și îmbunătățirea circulației sangvine.

De asemenea, îmbunătățește ejacularea precoce și crește nivelul de serotonină în organism.

Deși gândul ne duce că prin masaj erotic, se masează doar zonele intime, genitale în special, în realitate lucrurile nu stau așa.

În timpul masajului trebuie să acordăm atenție tuturor părților corpului. Atât fața, spatele, capul, picioarele și fesele, toate vor fi pe rând masate și răsfățate prin atingerea corp la corp.

Specialiștii susțin că masajul erotic reprezintă şansa de a vedea cu alţi ochi practica unui scenariu demn de savurat în doi.

Trecând de prejudecăţi, masajul erotic a devenit în lumea modernă uşor de abordat, reprezentând o tehnică uzuală de relaxare a bărbaților dezinhibați.

loading...
1 Comentariu
  1. Silviu spune

    Cred si eu, doar e capitala Romaniei si are cea mai mare populatie, este normal sa fie si multe saloane de masaj erotic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata