Breaking news

Bavaria Tour a lansat ofertele pentru 2018, destinate seniorilor dornici de vacanţe şi călătorii

loading...

Pentru cei care o viaţă au trudit din greu pentru a avea o bătâneţe liniştită şi fericită, Bavaria Tour le-a pregătit o oferă de nerefuzat. Toţi seniorii care doresc să călătorească în 2018 pentru a vedea frumuseţile lumii, au acum de unde alege un sejur pe gustul lor.

dubaiBavaria Tour, una dintre cele mai respectate agenţii de turism din România, a lansat oferta pentru Seniori pentru anul 2018. Părinţii şi bunicii noştri merită ca în 2018 să aibă parte de un sejur pe continentul european sau de ce nu în Maroc sau chiar Dubai.

Pentru un sejur de 8 zile în Cipru, veţi plăti doar 125 de euro. Itinerariul cuprinde un circuit cu autocarul în Farmagusta, Nicosia, Tyrenia, Bellapais, Larnaca, Limassol şi Paphos.

Un sejur de şase zile în Israel costă 289 de euro, iar vacanţa cuprinde vizite în principalele oraşe din Ţara Sfântă, începând cu Betleem, Ierusalim, Râul Iordan & Marea Moartă, Tiberias, Marea Galileei, Capernaum, Nazaret, En Kerem şi până la Jaffa.

O vacanţă de opt zile în Maroc porneşte pentru seniori de la suma de 320 euro, fiind redusă de la 400 de euro. Pachetul turistic include zbor cu avionul, plimbări prin Marrakech, Casablanca, Meknès, Fès şi cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de patru stele.

Doar 370 de euro veţi plăti pentru un sejur de 7 zile în Portugalia, pachetul de vacanţă include transpor cu avionul, cazare şi vizitarea oraşului Lisabona, denumită şi capitala Atlanticului, binecuvântată cu o frumuseţe naturală excepţională şi cufundată într-o istorie fascinantă.

Cei care iubesc peninsula iberică, pot opta pentru pachetul de 280 euro pentru 8 zile de vacanţă în Spania. Veţi putea efectua următorul itinerariu: Barcelona – Sagrada Familia – Monsteratt – Madrid – El Escorial – Toledo – Zaragoza.

Cele mai accesibile pachete de vacanţă sunt cele pentru Turcia. Pentru un sejur de opt zile în Turcia plătiţi minim 49 de euro iar cel mai scump pachet este de 179 de euro şi veţi putea vizita ţara Sultanilor care au făcut istorie în toată lumea.

Dacă doriţi să vedeţi minunile din Dubai, Bavaria Tour vă oferă un Circuit seniori Dubai Abu Dhabi 7 zile, pentru care trebuie să plătiţi doar 299 euro.

Bavaria Tour îşi fidelizează şi răsplăteşte clienţii

Cu ocazia Târgului de Turism de la Romexpo, Agenţia va lansa Cardul de fidelitate Bavaria Tour, prin care turiștii acumulează puncte la fiecare excursie achitată care ulterior se transformă în reduceri de maxim 500 euro.

Posesorii cardului mai primesc de asemenea bonusuri, reduceri la anumite excursii opționale, mini vacanțe la munte și la mare precum și acces la prelansările de oferte.

Alte facilități ale cardului de fidelitate:

–          Consilier personal de vacante

–          Set cataloage gratuite anual

–          Prioritate la informarea cu privire la ofertele

–          Periodic posibilitatea de a câștigă premii atractive prin tragere la sorți

Aşadar aveţi toate motivele să vă lăsaţi pe mâna Agenţiei Bavaria Tour pentru a avea parte de o vacanţă de vis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata