Breaking news

Alegria Online Shops dă startul Mega reducerilor de preț la lenjerii de pat

loading...

A început campania de mega reduceri de preț la lenjerii de pat. Lenjerii Pat Outlet cel mai mare magazine online din România de produse textile pentru dormitor, demarează în perioada 13-20 august, oferta verii: plătești una și primești două iar în plus pleci și în excursie la Paris.

lenjerii pat outletÎntr-o zi de 13, Alegria Online Shops pornește mega campania de reduceri de preț la lenjerii de pat.

“Summer Black Week”, un brand dezvoltat de Alegria Online Shops în anul 2014, începe azi 13 august și se încheie pe 20 august. În toată această perioadă poți să profiți de reduceri și să-ți cumepri lenjeria de pat dorită. ATENȚIE, plătești doar o lenjerie și primești una gratis. Iar dacă ai noroc, la finalul campaniei de reduceri pleci cu persoana iubită în excursie la Paris.

Summer Black Week s-a întâmplat vara trecută şi, timp de o săptămâna clienţii au putut cumpăra lenjerii de pat la preţuri similare cu cele din perioada Black Friday.

Campania a fost un succes atât pentru companie cât şi pentru clienţi. Aceste destocaje mari ne ajută să înnoim accelerat paleta de produse, iar pentru clienţi sunt benefice deorece achiziţionează de două ori pe an produse la preţuri foarte bune”, a declarat Alexandrina Gheorghe, proprietarul magazinului online Lenjerii Pat Outlet.

“Summer Black Week” este un concept îndrăzneţ, în special că a fost lansat de către un magazine de nişă, aşa cum este Lenjerii Pat Outlet.

În primul an a fost adoptat bine de către clienţii, însă este nevoie de cel puţin 3-4 ani că să putem decide dacă poate deveni un eveniment similar cu Black Friday.

Alegria Online Shops este o companie înfiinţată în anul 2013 şi are ca obiect de activitate comerţul online.

În mai puţin de 2 ani de la lansare au fost livrate cu succes peste 100.000 de comenzi către clienţii din România.

Compania s-a axat în special pe comercializarea produselor textile pentru dormitor, cum ar fi: lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi şi paturi.

În curând gama de produse va fi extinsă cu decoraţiuni interioare şi produse de îngrijire personală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata