Breaking news

Alege prețul corect la cosmetice BIO

loading...

Substanţele pe care le aplicăm pe piele sunt la fel de importante precum cele pe care le introducem în organism prin alimentaţie.

cosmetice bio

De la începuturi, natura a fost cea care ne-a furnizat din abundenţă  ingredientele necesare (plante, rădăcini, flori, ierburi bogate în vitamine, enzime şi proteine) pentru îngrijirea organismului.

Cunoştinţele despre puterea vindecătoare a plantelor sunt utilizate în prezent, tot mai mult în industria produselor de îngrijire a pielii.

Astfel, în cadrul Mall-BIO.ro veţi găsi o gama variată de cosmetice bio de la producători recunoscuţi şi apreciaţi pe plan internaţional.

Dacă până acum produsele de machiaj BIO se găseau numai la preţuri prohibitive, la Mall-BIO găsiţi produse de machiaj la preţuri uimitoare.

Produsele de machiaj bio cuntin un complex de elemente dintre cele mai surprinzătoare – unt de sheâ, acid hialuronic, ulei de jojoba, ulei de migdale, ulei de macadamia, ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, extract de rozmarin sunt numai o parte dintre acestea.

Gama de uleiuri şi unturi cosmetice BIO & PURE Elements s-a bucură de un succes foarte mare încă de la lansare, indiferent că vorbim de ulei de argan deja recunoscut în întreagă lume sau de ulei de ricin, ulei de seminţe de cactus, ulei de sâmburi de struguri etc.

Produsele sunt certificate BDIH, ECOCERT, COSMEBIO, NATRUE, ICADA, EKO, SKAL, ISO9001.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata