Breaking news

Ai nevoie de o hidratare completă? Încearcă cremele de corp Gerocossen

loading...

Indiferent de anotimp, corpul nostru are nevoie de o hidratare completă pe care ar trebui să i-o asigurăm în fiecare zi. De asemenea, strălucirea și sănătatea pielii se vor putea observa doar dacă îi asigurăm un proces de hidratare corespunzător. Având în vedere că țesutul cutanat este expus la anumiți factori agresivi, epiderma are nevoie de atenție și îngrijire sporită.

Hidratarea – primul pas către un ritual de beauty complet

Cu siguranță că pielea noastră are nevoie de hidratare completă și intensă, astfel că nu este suficient să consumăm cei minim 2 litri de apă pe zi, recomandați de specialiști, ci va trebui să folosim și o cremă de corp sau o loțiune de corp eficientă.

De altfel, pe perioada verii, pielea se usucă mai repede, așadar are nevoie de un grad mai mare de hidratare, tocmai din acest motiv va trebui să optăm pentru cea mai bună variantă în materie de creme de corp.

Ținând cont de necesitățile pe care le are corpul nostru, ne vom răsfăța pielea oferindu-i catifelare și o îngrijire adecvată. În general, loțiunile destinate îngrijirii corpului sunt mai rezistente la apă și necesită o cantitate mai mică la aplicare decât o cremă de corp. Așadar, atunci când alegem produsul cosmetic, trebuie să ținem cont de necesitățile pe care le are propria piele.

Gerocossen îți aduce calitate la un preț convenabil

Ofertele de pe piață sunt diversificate, tocmai de aceea devine destul de dificil să faci alegerea potrivită când vine vorba despre cosmetice. Gerocossen este unul dintre marile branduri românești, cu un portofoliu extins de produse la prețuri accesibile, care întrunesc toate condițiile calității. Bazate pe ingrediente de origine naturală – precum uleiul de argan, uleiul de morcov și uleiul de migdale – cremele hidratante hrănesc intensiv pielea, revitalizând-o în același timp.

Așadar, dacă ai nevoie să adaugi noi articole ritualului tău de îngrijire zilnică, iată ce produse Gerocossen poți folosi:

  1. Unt de corp Argan Line

Formula îmbogățită cu ulei de argan, concepută pe baza unui complex unic de nutrienți naturali, asigură pielii necesarul de vitamine și lipide esențiale, hrănind-o în profunzime.

De altfel, uleiul de argan intensifică procesul de producere a fibrelor de colagen fapt pentru care este utilizat în industria cosmetică. Untul de shea, uleiul de migdale și ceara de albine sunt alte ingrediente care contribuie la dobândirea unui aspect neted și mătăsos al pielii.

  1. Lapte de corp nutritiv Argan Line

Combinația de acizi grași Omega 3, Omega 6 și Vitamina E, însoțită de uleiul de argan, conferă pielii o senzație de prospețime și repară zonele aspre.

Datorită efectelor antiinflamatoare ale uleiului de argan, acest produs acționează ca o barieră de protecție împotriva uscării.

  1. Ulei de masaj nutritiv Argan Line

Nimic nu se compară cu un masaj relaxant, mai ales după o zi lungă și obositoare. Uleiul de masaj Argan Line are proprietăți de hidratare intensă datorită formulei sale îmbunătățite cu acizi grași esențiali și vitamine.

Astfel, pielea devine netedă și suplă și își recapătă strălucirea. Uleiul de migdale are un rol nutritiv și revitalizant, iar uleiul de morcovi este hidratant și contribuie considerabil la regenerarea pielii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata