Breaking news

Adevarul gol golut despre videochat: Ce se intampla dincolo de webcam

loading...

O industrie care pare sa capete tot mai multa amploare, videochatul ramane totusi la limita dintre mit si adevar. Blamat de unii si ales drept job de catre altii, acest domeniu starneste cu siguranta o multime de controverse.

glamourShow-urile erotice in fata strainilor din alte colturi ale lumii sunt insa obligatorii pentru fetele care fac videochat? Vom vedea in continuare care este adevarul din spatele webcamului.

Cum se desfasoara o zi din viata unui model de videochat

Misha, sub numele sub care se prezinta A. in fata membrilor atunci cand este online, are 20 de ani si face videochat la un studio de videochat din capitala. Detaliile povestii sale nu sparge tiparul fetelor care apeleaza la jobul acesta pentru a reusi sa se intretina singure. Misha este o fata care a crescut in provincie si care, in prezent, urmeaza cursurile unei facultati de stat din Romania. Ba, mai mult, ea ocupa un loc pe lista studentilor de buget si in primul an a fost sefa de serie. Si-a dorit foarte mult sa fie admisa la facultatea in care invata acum si, in ciuda faptului ca parintii s-au opus ca sa isi continue studiile din cauza lipsei de bani, ea a gasit totusi o modalitate de a iesi din impas. Acum se declara multumita cu stilul ei de viata si cu faptul ca poate sa se intretina singura si sa nu renunte la visul ei in ceea ce priveste pregatirea pentru cariera profesionala.

Asa cum spuneam, ea lucreaza part-time in Bucuresti, intr-un studio de videochat. Jobul ii aduce suficienti bani cat sa iti plateasca chiria si utilitatile lunare, dar si sa isi acopere cheltuielile scolare si cumparaturile necesare. Desi lucreaza doar 6 ore pe zi, pentru ca in restul timpului sa se poata ocupa de studiu, spune ca veniturile astfel obtinute reprezinta mai mult decat si-a dorit. Misha a decis sa le ascunda parintilor faptul ca lucreaza in domeniul videochatului, insa nu ascunde acest lucru de prietenii sai. Chiar daca face acest lucru de un an de zile, ea inca se lupta pentru a-i convinge ca nu face la serviciu ceea ce cred ei ca face.

Este sau nu videochatul noua reinterpretare a prostitutiei? Misha ne-a povestit cum arata o zi din viata ei.

Pentru ca nu este o persoana foarte matinala, alege sa isi inceapa programul de lucru de la ora 10. Asa ca dimineata, inainte de a pleca de acasa, are timp sa se aranjeze si sa ia micul dejun, pentru ca o asteapta o zi plina, in care trebuie sa se imparta intre job si facultate. Odata ajunsa la studio, Misha este aranjata si machiata de hair stylistii si de make-up artistii angajati aici, asa ca acum este pregatita sa intre online. Pentru a se destinde, isi seteaza un playlist cu muzica ambientala, apoi asteapta sa fie abordata de membrii. Si pentru ca Misha este o fata extrem de senzuala, solicitarile din partea acestora nu intarzie sa apara. Inteligenta este prima caracteristica pe care un model de videochat trebuie sa o aiba-fara ea, nu ar putea sa gestioneze interactiunile cu atatia barbati necunosti. Misha spune ca serviciul pe care il are nu este deloc solicitant, intrucat  meseria ei, desi trebuie sa fie cat mai sexy in gesturi si in limbaj, se bazeaza in cea mai mare parte pe conversatie. De fapt, aceasta este apanajul modelelor care au joburi in studiouri de videochat glamour. Ea are libertatea de a refuza propunerile venite din partea membrilor, incheind conversatia cu acestia. Nimic din ce face nu ii este impus si marturiseste ca, atunci cand se simte atrasa de anumiti barbati accepta sa ii puna pe jar, indeplinidu-le, ce-i drept doar vizual, poftele ascunse. La finalul celor 6 ore de lucru, ea este inca destul de energica pentru a fugi catre facultate, fiind multumita ca, in ziua respectiva, in contul ei a fost virata o suma considerabila de bani.

Sursa foto: favim.com

loading...
2 Comentarii
  1. Ce inseamna videochat? spune

    Fetele astea sunt femei ca oricare altele, nu ar trebui sa le mai judecam atat. Nu fac nimic ilegal sau imoral, ci stau in fata unui calculator si poarta conversatii cu diversi straini, care cauta interactiune si distractie, mai ales in videochatul nonadult.

  2. Corina spune

    Aceasta atitudine si gandire trebuie sa o aiba fiecare femeie care isi doreste sa aiba succes in videochat. Este un domeniu de munca care promite, insa succesul consta in inteligenta fiecaruia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata