Breaking news

Adela Diaconu, relaxare de 5 stele la Braşov 

loading...
O noua metoda moderna de tratament cu rezultate remarcabile intr-o gama larga de afectiuni este la moda printre vedete. Realizatoarea Tv Adela Diaconu prefera Ozonoterapia pentru ca te scapa scapa de oboseala chiar daca ai o viata foarte activa. 
”Imaginați-vă, că aveți posibilitatea să întoarceți timpul, și cu fiecare zi deveniți mai tânăr: pielea dumneavoastră se tonifiază, capătă elasticitatea de altă dată, nu vă mai dor articulațiile, întreg organismul se reînnoiește și vă simțiți într-o formă perfectă. Iar acum imaginați-vă, că toate acestea vi se pot întâmpla chiar acum, iar pentru aceasta nu trebuie să inventați mașina timpului. Se pare că mecanismul de reîntoarcere a sănătății și a tinereții se numeste ozonoterapie si l-am descoperit la singurul hotel de 5 stele din Brasov.” a declarat prezentatoarea tv, Adela Diaconu
De asemenea prin terapia cu ozon se pot salva membre condamnate la amputare – de ex. afectate de cangrenă, intrarea in remisiune a unor boli precum poliartrita reumatoida. In cancer, folosind ozon rezultatele sunt spectaculoase. De la reducerea dimensiunilor tumorilor maligne, la aducerea pacientului într-o fază operabilă, pornind de la o stare inoperabilă a pacientului, îmbunătățirea calitatii vieții pacienților bolnavi de cancer.
O alta vedeta care apreciaza serviciile prestigiosului hotel brasovean este si Dana Savuica, Aceasta de cate ori ajunge in orasul de la poalele Tampei se cazeaza la Aro Palace si se relaxeaza la centrul wellness & spa din incinta complexului
Atat vedetele cat si turistii sau brasovenii se bucura de meniuri in totalitate Bio, pregatite de singura Lady Chef din România şi din sud-estul Europei. Lady Chef Cornelia Ghisoi, printre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume. Aceasta a lansat un meniu recomandat celor ce pun accentul maxim pe sanatate si detoxifiere.
Despre Adela Diaconu 
Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare TV, dar si prin organizarea de evenimente culturale si de moda.
A ales calea jurnalismului de televiziune, in care activeaza de peste 11 ani, și in care a adus un alt concept si o alta viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. A incercat mereu ca jurnalist sa vada dincolo de viata publica si perfecta a vedetelor si a oamenilor momentului, a adus in prim-plan vietile si reusitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor si acestei tari.
Aprecierile din partea publicului si a colegilor de breaslă au venit sub forma premiilor primite in cadrul mai multor gale de televiziune din România: pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România , cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle , premiul pentru eleganță și stil în televiziune, premiul pentru implicare în promovarea sanatatii si sportului românesc în mass-media, diploma de Excelenta pentru productie TV, Femeia de succes in anul 2015, 2016 si 2017.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata