Breaking news

Judecătoria Mediaș, renovată cu 7 milioane de lei

loading...

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a inaugurat vineri, sediul Judecătoriei Mediaș, renovat cu 7 milioane de lei, în doi ani de zile.

judecatorie medias - renovataDupă doi ani de zile de reparații capitale, sediul Judecătoriei Mediaș s-a transformat dintr-o cocină într-o clădire modernă, occidentală și primitoare.

Mă bucur să particip azi la inaugurarea acestui sediu, consolidat și extins în urma unei investiții de peste șapte milioane de lei, realizată de Ministerul Justiției și derulată de Tribunalul Sibiu. Obiectivul nostru fundamental este câștigarea încrederii cetățenilor în actul de justiție, iar acest lucru, dincolo de un cadru legislativ modern realizat prin intrarea în vigoare a noilor Coduri, presupune și asigurarea unor condiții normale de desfășurare a ședințelor de judecată și de muncă pentru magistrați și personalul instanțelor, dar şi pentru justiţiabili. Pentru perioada următoare, eforturile noastre se vor concentra în direcția investițiilor în infrastructura instanțelor, un domeniu neglijat de foarte mulți ani. Am reușit să finalizăm anul trecut Curtea de Apel Pitești și Tribunalul Tulcea, iar anul acesta vor fi finalizate alte două noi sedii, Iași și Cluj. Avem șantiere deschise pentru reabilitarea Palatului de Justiție de la Sibiu și Oradea, am demarat lucrările la Craiova şi le vom demara pe cele de la Ploieşti. Avem un nou cadru legislativ, avem un program anual de alocare suplimentară de noi posturi, dar fără investiții în noi sedii și în modernizarea tehnicii IT nu vom putea să ne îndeplinim obiectivele de a reduce durata proceselor, de a avea un sistem rapid și eficient de justiție”, a declarat ministrul Justiției, Robert Cazanciuc.

În cadrul Judecătoriei Mediaș își desfășoară activitatea 11 magistrați şi deserveşte aproximativ 100.000 de persoane din oraș și împrejurimile acestuia.

judecatoaria medias inainte de renovare

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata