Breaking news

Inspecția Judiciară face verificări în cazul vacanței de lux a Alinei Bica la Paris, alături de Udrea

loading...

Consiliul Superior al Magistraturii a decis vineri să sesizeze Inspecția Judiciară care să verifice dacă Alina Bica a încălcat statutul judecătorilor și procurorilor prin vizita de lux de la Paris, alături de Elena Udrea, dar și să analizeze cererea șefei DIICOT, privind apărarea reputației.

alina bica - elena udrea - csmPlenul CSM a decis vineri să sesizeze Inspecția Judiciară în cazul Alina Bica, pentru a se stabili dacă procurorul șef al DIICOT a încălcat Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor.

Astăzi, 31 octombrie 2014, Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat  Inspecţia Judiciară în vederea efectuării unor verificări, atât privind cererea de apărare a reputaţiei profesionale, formulată de doamna procuror Alina Mihaela Bica,  cât şi prin raportare la Codul deontologic al judecătorilor şi procurorilor, ca urmare a aspectelor mediatizate în legătură cu deplasarea la Paris, în luna februarie  2014, a doamnei Alina Mihaela Bica, procuror – şef al DIICOT”, se arată în comunicatul de presă al CSM, remis exclusivNEWS.ro.

Alina Bica, șefa DIICOT, fotografiată în tip ce făcea shopping la Paris alături de Elena Udrea, a avut o ieșire halucinantă în timpul unei convorbiri telefonice avute cu reporterul TVR, Andreea Anghel.

Pozele au apărut pe site-ul  joscenzura2014.wordpress.com, care a fost închis la câteva ore după ce le-a publicat.

În aceste fotografii, Elena Udrea apare alături de Alina Bica, şefa DIICOT şi de Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii.

Reporterul TVR  a sunat-o pe Alina Bica pentru a-i adresa câteva întrebări în legătură cu fotografiile în care apare alături de Elena Udrea și Ana Maria Topoliceanu. În loc să poarte un dialog civilizat, Alina Bica a cedat nervos și pe un ton extrem de agresiv a început să o interogheze pe reporteră. Iată dialogul halucinant dintre Alina Bica și reporterul TVR.

Reporter TVR: Doamnă Bica vă rugăm frumos să ne dați și…

Alina Bica: Nu comentez, vă rog din tot sufletul, nu comentez absolut deloc, e o chestiune privată, doriți să faceți dezbatere publică pe ea, dezbateți public, nu comentez, chiar nu e cazul.  

Reporter TVR: Totuși apăreți în niște poze….

Alina Bica: Ce am apărut doamnă?!  Acum bănuiesc că înregistrați convorbirea. În ce poze am apărut, n-aveți prieteni, nu ieșiti în weekend, am apărut în poziții dezolante. Am apărut trăgând pe nas? Cum am apărut. Nu aveți prieteni, nu ieșiți în weekenduri, nu vă duceți….?!!! Locuiți numai în casă?? În ce poziții am apărut?!!! Doi la mână, vreunul din documentele alea poartă semnătura mea doamnă?!!! În ce poziții am apărut? În niște poziții pe stradă.

Reporter TVR: Împreună cu doamna Udrea…

Alina Bica: E o problemă că e doamna Udrea?!

Reporter TVR: Dumneavoastră știți mai bine….

Alina Bica: Nu cred că am o problemă cu doamna Udrea, că nu văd de ce aș avea. Chiar nu înțeleg care este problema!!! Poziția publică și politică a doamnei Udrea este una, chestiunea privată este alta. Deci comentați ce doriți.

Reporter TVR: Mai este o problemă. Apar sume mari de bani cheltuite….

Alina Bica: Vă mai spun încă odată, ați văzut vreo chitanță cu numele meu, acele documente publicate pe site, au semnătura mea pe ele???

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata