Breaking news

Un nou antivirus pentru telefoanele mobile

loading...

Kaspersky Lab lansează în România Kaspersky Mobile Security 9, soluţia completă de securitate pentru telefoanele mobile de tip smartphone. Această ultimă versiune a produsului include o serie de funcţii unice, care asigură utilizatorul că toate datele personale stocate pe mobil nu vor fi niciodată compromise.

1252485471-2Noua opţiune, Privacy Protection, le permite utilizatorilor să ascundă informaţii confidenţiale despre anumite contacte din telefon. Aceştia pot crea un grup al contactelor private direct din lista numerelor de telefon stocate pe cartela SIM sau din memoria mobilului. Cu ajutorul Kaspersky Mobile Security 9, printr-un simplu click utilizatorii pot marca respectivele contacte drept private şi pot ascunde orice „urme” ce ar putea conduce la depistarea lor, de la lista contactelor la lista apelurilor efectuate şi recepţionate sau a SMS-urilor. O persoană străină care va utiliza acel smartphone nu va şti nimic despre informaţiile ascunse.

Cea mai nouă versiune KMS oferă şi posibilitatea ascunderii parţiale a informaţiilor referitoare la contactele din telefon. De exemplu, poate fi ascunsă lista convorbirilor cu o anumită persoană, deşi numărul sau de telefon este vizibil în lista de contacte. Dacă este necesar, informaţiile pot fi vizibile din nou, în urma introducerii unei parole. Setările flexibile din KMS 9 permit acceptarea apelurilor sau SMS-urilor venite din partea contactelor ascunse, sau ignorarea pe moment şi acceptarea primirii lor atunci când utilizatorii doresc acest lucru.
Kaspersky Mobile Security 9 este un produs multifuncţional, care oferă protecţie completă împotriva tuturor categoriilor de ameninţări informatice. Pe lângă opţiunile inovatoare de protejare a informaţiilor confidenţiale, soluţia Kaspersky Lab securizează dispozitivele mobile inteligente în faţa atacurilor malware şi de reţea, include un modul Anti-Theft, o componentă de control parental care poate identifica locaţia copilului într-un anumit moment, un sistem de criptare pentru documente importante, precum şi un modul Anti-Spam pentru blocarea apelurilor sau a SMS-urilor nedorite.
KMS 9 include îmbunătăţiri ale modulului Anti-Theft, pe care utilizatorul smartphone-ului îl poate folosi pentru a bloca dispozitivul atunci când este furat sau pierdut, pentru a-i şterge memoria, a-l localiza prin GPS şi pentru a primi notificări referitoare la noul număr de telefon, în cazul în care SIM-ul a fost schimbat. După ce mobilul a fost blocat, ecranul poate afişa un mesaj predefinit, ce recomandă oricărei persoane care găseşte dispozitivul să-l înapoieze utilizatorului de drept.
Soluţia Kaspersky Mobile Security 9 este compatibilă cu următoarele sisteme de operare pentru smartphone-uri: Symbian 9.1, 9.2, 9.4 şi Windows Mobile 5.0, 6.0 – 6.5.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata