Breaking news

Telefonul cu soft antiradar, noua soluție de a scăpa de amenzi

loading...

Softul antiradar, ultima găselniță a firmelor de IT din domeniul telefoniei mobile. Noua aplicație este disponibilă doar pentru smartphones.

TomTom Go Live 1000Toți șoferii care dispun de un smartphone pot utiliza aplicația românească care îi anunță când se apropie de un radar sau când sunt ambuteiaje în trafic. Aplicația antiradar face furori, având, la trei luni de la lansare, peste 15.000 de utilizatori în întreaga lume.

Radarele din peste 50 de ţări sunt în baza de date a aplicaţiei create de AROBS Transilvania Software, specializată în dezvoltarea de soluţii software în domeniul GPS. Aplicaţia le permite şoferilor să comunice simplu atunci când pot şi vor să semnaleze accidente, blocaje în trafic şi amplasarea unor noi camere radar fixe sau mobile.

Dezvoltarea aplicaţiei vizează şi simplificarea avertizării altor şoferi în privinţa evenimentelor rutiere. Cei care cumpără telefoane din gama smartphone sunt persoane active, care utilizează telefonul mobil nu doar pentru apeluri de voce, dar şi pentru acces la internet sau e-mail în afara biroului.

Piaţa de smartphone în România ar putea depăşi anul acesta nivelul de 250 de milioane de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata