Breaking news

Tableta Evolio, prețuri, dotări și sfaturi despre performanțele tehnice

loading...

Dacă ești decis că trebuie să achiziționezi o tabletă, atunci îți propunem să analizezi câteva tablete oferite de Evolio. Prețul acestor tablete variază între 399 lei și 1.099 lei, în funcție de performanțele oferite de acestea.

tableta evolioVă vom prezenta câteva tablete produse de Evolio, pentru a avea o imagine exactă a ceea ce vă oferă fiecare produs, iar dumneavoastră să vă puteți achiziționa unul, în perfectă cunoștință de cauză.

Cel mai ieftin produs este Evolio EvoTab 3, disponibil la prețul de 399 lei și este ideal pentru cei ce au nevoie de o tabletă care să-i permită să navigheze pe internet, să vizioneze produse multimedia sau să citească cărți în format electronic. Nici cei ce își doresc jocuri pe tabletă, nu vor fi dezamăgiți.

Procesorul grafic Mali Quad Core, unul dintre cele mai rapide procesoare disponibile pentru tablete, va permite sa vizionați filme în format Full HD, iar procesorul Boxchip A13 la frecvența de 1 GHz asigură buna funcționare a tuturor produselor soft disponibile pentru tablete.

Tableta mai dispune de o unitate de stocare NAND flash de 4 GB, ecran TFT capacitiv multitouch cu diagonală de 7 inch și rezolutia de 800 x 480 pixeli. Sistemul de operare disponibil este Android 4.0 – Ice Cream Sandwich, iar pe tabletă veți găsi preinstalate următoarele aplicații: PresaOnline, Evobook și Librăria virtuală Evobook.

La prețul de 599 lei veți putea cumpăra tableta Evolio EvoTab Fun. Aceasta evident vă oferă mai multe oportunități decât precedenta, inclusiv un acumulator a cărui capacitate de 3000 mAh va asigura minim 6 ore de funcționare continuă.

La categoria conectivitate tableta Evolio EvoTab Fun este dotată cu standardul 802.11 b|g și în plus mai aveți la dispoziție un GPS HighVision HV5820.

Procesorul Allwiner A10 cu frecventa de 1 GHZ si chipset Cortex A8 de ultima generatie va oferi utilizatorului o putere incredibilă pentru orice aplicație de pe tabletă. Iar în plus, tableta vine cu suport pentru parbriz, încărcător auto, receptor GPS cu hărți de navigație preinstalate, toate incluse în pachetul de bază. O tabletă ideală pentru călătorii. Pentru a stoca informațiile veți avea la dispoziție cei 8 GB.

Dacă vi s-a părut puțin ceea ce ați citit până acum, puteți alege tableta Evolio ARIA mini, la prețul de 799 lei. Aceasta este tableta care din punct de vedere al conectivității vă oferă totul: Wi-Fi, 3G, Bluetooth, GPS, HDMI și USB. Iar disponibiltatea conectării 3G vă va oferi experiențe unice pentru navigarea pe internet, la viteze pe care până acum doar le-ați visat.

Pentru a putea profita din plin de caracteristicile hardware ale tabletei, ecarnul IPS HD de 8” este mult mai luminos și oferă o claritate excepțională a imaginilor, fie că este vorba de jocuri sau imagini foto sau video. Vei fi ajutat și de procesorul Dual Core Rockchip RK3066 la frecvența de 1,5 Ghz, un procesor performant, ajutat de memoria RAM de tip DDR 3 de 1024 MB.

Nici spațiul de stocare nu este de neglijat, având posibilitatea să vă salvați informația pe cei 8 GB de memorie internă, care poate fi extinsă cu ajutorul cititorului de carduri MicroSD, până la capacitate maximă de 32 GB.

Iată doar trei variante de tablete oferite de Evolio, la care mai puteți adăuga încă doua tablete excepționale, precum Tableta Evolio Neura WiFi NEURAWiFi sau Tableta Evolio Aria + Smart TV Pack EVOARIATV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata