Breaking news

Sistemul de Control Intern, implementat în instituțiile publice cu ajutorul e-S.C.I./M.

loading...

O companie românească ce activează în domeniul IT, a reușit să dezvolte un software prin care instituțiile publice din România pot implementa foarte ușor Sistemul de Control Intern de Management, potrivit legislației în vigoare.

solutia e-scimPrin tratatul de aderare la Uniunea Europeană, România s-a angajat în cadrul capitolului 28 „Control financiar”, implementarea în instituțiile publice din țară, a Sistemului de Control Intern, denumit SCIM.

Toți șefii de instituții publice, primării, ministere, agenții, companii de stat, au obligația implementării Sistemului de Control Intern Managerial în conformitate cu OMFP 946/2005 și OMFP 1423/2012.

Numai că acest sistem nu este ușor de implementat din cauza complexității lui și a procedurilor ce trebuiesc respectate. Compania Control Arhisoft Management specializată în dezvoltare software, a reușit să conceapă un software prin intermediul căruia se poate realiza procedura de Implementare Sistem de Control Intern Managerial.

Soluția e-S.C.I./M. este singurul concept informatic automatizat ce facilitează dezvoltarea, implementarea și monitorizarea Sistemului de Control Intern/Managerial în entitățile publice, prin parcurgerea tuturor etapelor integrante ale sistemului:Implementare, Gestionare, Monitorizare, Raportare.

Specialiștii companiei asigură servicii complete de Implementare SCIM, prin tehnologie on-line, permițând accesul rapid la modulele platformei, al fiecărui utilizator, prin intermediul a două chei de autentificare unice, Utilizator și Parolă.

Pe lângă procedura de Implementare Complete SCIM, realizată prin intermediul soluției e-S.C.I./M., specialiștii Control Arhisoft Management asigurară:

– accesare rapidă și multiplă de oriunde, prin intermediul oricărui tip de dispozitiv conectat la internet;

– monitorizare în timp real a proceselor apartenente Sistemului de Control Intern Managerial;

– intervenție și operabilitate imediată în toate etapele de funcționare ale Sistemului de Control Intern Managerial;

– acces direct și imediat pentru soluționarea problemelor sau nevoilor constatate în procesul de utilizare a platformei;

– Dezvoltarea sistemului software;

– Testarea și eliminarea erorilor de sistem;

– Optimizarea funcționalităților sistemului;

– Pregătirea sistemului pentru instalare;

– Mentenanță pentru problemele de programare identificate;

– Training privind utilizarea soluției;

– Suport în vederea utilizării aplicației;

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata