Breaking news

Sisteme de monitorizare şi control acces de cea mai bună calitate – RFID Shop

loading...

În acelaşi timp cu nevoia, dar şi cu dorinţa de a proteja şi automatiza, a apărut stricta necesitate de a controla în mod permanent accesul persoanelor care intră şi ies din diverse incinte. Toate obiectivele legate de acest aspect sunt îndeplinite cu succes în ziua de astăzi cu ajutorul unor sisteme inteligente ce limitează accesul persoanelor într-o clădire, dar şi monitorizează acest aspect.

rfid-shopExistă nenumărate companii care s-au lansat pe piaţă în ultimii ani, ce furnizează acest tip de sisteme, fiecare dintre acestea încercând să ofere dispozitive cât mai moderne. Cu toate că toate aceste companii încearcă să se întreacă prin diversitatea de oferte pe care o pun clienţilor la dispoziţie, numai una singură a devenit cu adevărat remarcată datorită profesionalismului si seriozităţii de care a dat mereu dovadă. Este vorba despre RFID Shop, companie ce îşi promovează produsele în mediul online, pe site-ul rfidshop.ro.

În cadrul magazinului online sunt disponibile game variate de sisteme ce includ cele mai moderne soluţii în ceea ce priveşte monitorizarea şi controlul accesului în diverse instituţii. Acestea se adresează atât utilizatorilor finali, cât şi segmentului B2B.

Beneficiile de care se bucură toţi cei care au un astfel de sistem sunt nenumărate:

– acestea pot fi utilizate în diverse medii: rezidenţial, instituţional, industrial şi comercial;

– împiedică accesul persoanelor neautorizate în diferite spaţii sau incinte;

– monitorizează angajaţii, dar şi timpul pe care aceştia îl petrec în cadrul unei încăperi;

– indică ora la care fiecare angajat a părăsit incinta;

– previne accesul personalului neautorizat în unele încăperi;

– limitează accesul celor care nu sunt oaspeţi ai unui hotel  etc.

Acestea sunt numai o parte a multiplelor avantaje de care au parte cei care întrebuinţează un astfel de sistem. La RFID Shop se găsesc dispozitive cu diverse caracteristici, fiecare ideal pentru controlarea accesului şi monitorizarea persoanelor care intră sau ies din clădire.

Cum funcţionează sistemele de control acces şi pontaj?

etichete-rfid-nfcPentru că nu toţi au aceleaşi preferinţe, în cadrul magazinului online RFID Shop se găsesc nenumărate variante de a face identificarea în ceea ce priveşte sistemele menţionate. Cea mai bună alternativă pentru a oferi tuturor celor interesaţi informaţiile de care au nevoie o reprezintă parcurgerea integrală a ofertelor de pe site.

În vederea securizării şi limitării accesului persoanelor neautorizate în cadrul instituţiilor sau clădirilor private, s-au lansat cele mai variate tehnologii, ce includ cartele de proximitate, sisteme biometrice (cititoare de retină sau amprente), tag-uri de proximitate rfid, precum şi clasica variantă reprezentată de securizarea prin coduri de acces.

Una dintre cele mai utilizate soluţii care limitează accesul este reprezenatată de cititorul de carduri. Astfel, cei care deţin un card magnetic pot trece liber, fără nici un fel de problemă. Unele sisteme înregistrează şi ora sosirii şi cea a plecării sau ora în care a fost utilizat cardul.

Cartelele de proximitate reprezintă o altă metodă prin care poate fi monitorizat accesul. Acestea mai sunt cunoscute şi sub  denumirea de  tag-uri rfid, având o durată nelimitată de utilizare. Singurul caz în care acest tip de identificare nu funcţionează este atunci când cartelele au fost uzate sau distruse fizic.

Indiferent de metoda de identificare pentru care optează cel care doreşte să achiziţioneze diverse modele de sisteme de pontaj şi control acces, aceasta îi va oferi posibilitatea de a monitoriza în mod permanent activitatea din instituţie.

Persoanele care administrează o clădire în cadrul căreia este necesară monitorizarea și controlul accesului personalului, trebuie neapărat să aibă în vedere achiziţionarea unui sistem eficient, cum sunt cele de pe site-ul RFID Shop.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata