Breaking news

Scanerul care identifică vârsta și sexul unei persoane

loading...

Desprinsă parcă din filmele cu James Bond, o noua tehnologie este acum pusă în slujba departamentelor de marketing. Sistemul VisiScanner este un soft bazat pe inteligența artificială, care, analizând o imagine video, identifică sexul și vârsta unei persoane. De asemenea, VisiScanner măsoară timpul pe care o persoană îl petrece privind o reclamă sau un produs.

teszt-content-image1Pentru oamenii de marketing sau de publicitate, acesta este un vis devenit realitate. În sfârșit se poate afla cine și cât timp se uită la o reclama sau la un produs. De asemenea, se poate realiza o statistică demografică exactă a clienților unui magazin de orice fel.

Totodată, VisiScanner urmăreste miscarile consumatorului și identifică zonele mai mult sau mai puțin parcurse, prin trasarea unei hărți asemănătoare unei imagini prin infrarosu. Sistemul arată cum se schimbă tendințele de parcurs ale consumatorului în funcție de locurile unde sunt amplasate rafturile, reclamele sau promoțiile, fiind un instrument indispensabil pentru a evalua spațiul de expunere din magazine.

În plus, programul VisiScanner are capacitatea de a stabili dacă numărul de vizitatori dintr-un magazin se poate transforma într-o mulțime mai mare decât de obicei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata