Breaking news

Românii pot testa gratuit Google Glass

loading...

Timp de o lună de zile, românii din cinci orașe ale țării, pot testa gratuit Google Glass, o nouă dimensiune a viitorului. Unul nu foarte îndepărtat!

google glassCelebrii ochelari Google Glass au ajuns și în România. Timp de o lună, românii din Timișoara, Cluj, Iași și Baia Mare, între orele 16 şi 18, pot experimenta cu Google Glass o nouă dimensiune a viitorului. Unul nu foarte îndepărtat!

În condițiile în care Google Glass nu pot fi testați în mod oficial nicăieri în Europa, compania QuickMobile oferă gratuit românilor posibilitatea de a simți, purta și trăi senzațiile oferite de un gadget ce pare de domeniul SF.

Primul contact al publicului larg cu Google Glass a avut loc marți, 7 mai, în magazinul QuickMobile din Băneasa Shopping City din București.

Indiferent de vârstă sau cât de multe știau despre Google Glass, toți cei prezenţi au fost fascinați de conexiunea simultană cu lumea digitală și reală.

Compania Google nu a anunțat oficial când va lansa produsul în vânzare, însă sunt zvonuri că la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2015, Google Glass ar putea fi cumpărat de publicul larg, la un preț estimativ de 1.500 dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata