Breaking news

RCS & RDS lansează cardurile pentru vizionare digitală integrate în televizoare

loading...

Din această lună, RCS & RDS oferă module de acces condiţionat (CAM) pentru televizoarele de ultimă generaţie ce pot încorpora acest tip de echipamente, care pot fi utilizate în locul decodoarelor digitale de tip SD sau HD.

cartele rds&rcsNoile echipamente, Digi Smart CAM CI+ HD, însoţite de cardurile aferente, pot fi rezervate din contul de client de pe site-ul companiei, în punctele de prezenţă RCS & RDS şi telefonic, la Relaţii Clienţi: 03xx.400.4414 (xx este prefixul judeţului din care este iniţiat apelul).

Cu Digi Smart CAM CI+ HD, dorim să oferim noi facilităţi abonaţilor noştri la televiziune şi să le facem mult mai plăcută şi reconfortantă experienţa vizionării programelor din grila noastră, la  un preţ accesibil”, spune Emil Grecu, Chief Tehnical Officer Digi TV.

Utilizarea unui Digi Smart CAM CI+ HD creşte semnificativ simplitatea şi uşurinţa utlizării serviciilor de televiziune digitală ale RCS & RDS, prin cateva avantaje faţă de un decodor classic.

–      echipamentul va fi introdus în televizor şi nu este însoţit de cabluri pentru funcţionare;

–      nu are telecomandă proprie, operarea realizându-se doar din telecomada televizorului;

–      este mai eficient energetic, având un impact negativ mai mic asupra mediului;

–      din punct de vedere comercial, condiţiile de contractare sunt mai atractive decât în cazul decodoarelor clasice: primul Digi Smart CAM CI+ HD este oferit de RCS & RDS în custodie, iar pentru urmatoarele 2 se poate opta pentru închirierea la preţul de 3 lei lunar (TVA inclus) sau cumparare la preţul de 100 lei (TVA inclus).

Televizoarele care pot utiliza noile echipamente, trebuie sa fie certificate CI+.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata