Breaking news

Premieră în România. A fost creată aplicația care-ți găsește toate firmele de curățenie din oraș

loading...

Pentru prima dată în România, toate companiile ce oferă servicii de curățenie și deratizare, sunt reunite pe o aplicație creată de site-ul firmedecuratenie.com.

aplicatie curatenieGrație unei aplicații ingenioase, românii pot găsi cu ușurință, indiferent de orașul în care se află, o firmă care să le ofere servicii de curățenie, deratizare, deszăpezire, vidanjare sau alpinism utilitar.

Aplicația a fost lansată la începutul lunii mai, și este administrată de site-ul firmedecuratenie.com. Prin intermediul acestui site, aplicația pune la dispoziția românilor, firmele din orașul lor, care oferă aceste tipuri de servicii.

Această aplicație ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play, prin intermediul căreia poți găsi în localitatea ta, toate firmele care oferă aceste tipuri de servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

Astfel se scurtează timpul de căutare pe internet după firme care să îți ofere servicii de curățenie și DDD.

„Site-ul firmedecuratenie.com cât și aplicația au apărut din dorinţa de a facilita accesul la informaţii din domeniul curăţeniei şi de a înlesni relaţiile dintre beneficiari şi ofertanţi de servicii sau produse. Oferim firmelor şansă de a-şi promova cele mai bune servicii pe piaţă, iar clienţilor posibilitatea de a identifica şi selecta serviciile sau produsele conforme cu propriile exigenţe”, a declarat Bogdan Chipăilă, fondatotul “firme-de-curatenie.propentru exclusivNEWS.ro.

Toate firmele care oferă paleta de servicii de curatenie și DDD, se pot înregistra în mod gratuit pe acest site, accesând secțiunea ”Adaugă firmă”.

Site-ul firmedecurăţenie.com are șase mari categorii de firme în funcție de domeniul de activitate, după cum urmează:

  1. Firme Curatenie si Salubrizare  care are cinci subdiviziuni: Curățenie civilă și menaj, Curățenie imobile birouri, Curățenie industrială, Curățenie după constructor și  Servicii salubrizare și igienă publică
  1. Firme servicii DDD – servicii dezinfecție, dezinsecție și deratizare
  2. Firme servicii Deszapezire  – servicii deszăpezire
  3. Firme servivcii Vidanjare – servicii de vidanjare și desfundare canale
  4. Firme servicii Alpinism Utilitar – servicii de alpinism utilitar
  5. Distribuitori echipamente si consumabile  care patru subdiviziuni: Distribuitori detergenți și consumabile, Vânzări echipamente curățenie, Închiriere echipamente curățenie și Distribuitori produse DDD.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata