Breaking news

Plummedia.ro, agenția de web design care-ți face vizibilă afacerea în mediul online

loading...

Dacă vrei să îți faci un site, sau ai deja unul și vrei să-i crești vizibilitatea pe internet și nu prea știi cum, trebuie să apelezi la o firmă de profil. Agenția Plummedia.ro te poate ajuta să îți promovezi inteligent, site-ul sau magazinul online, pe internet, oferindu-ți cele mai bune prețuri de pe piață.

plummedia.roÎnființată în urmă cu cinci ani de zile, Agentia de Web Design și Promovare Online, Plummedia.ro este în prezent una dintre cele mai bune și serioase companii de profil din România.

Plum Media este una din cele mai importante agenţii interactive din Bucureşti care oferă nu doar web design, dar şi pachetul de servicii necesar oricărei afaceri pentru a se promova după ce site-ul a fost realizat. Pachetul include optimizare Google folosind cele mai noi şi eficiente metode, campanii de social media. Cât și campanii Google Adwords realizate de specialişti certificaţi Google, e-mail marketing, marketing online, optimizare video, linkuri de calitate, promovare online şi producţie publicitară.

În cei cinci ani de la înființare, Plummedia.ro a realizat site-uri, a demarat campanii de promovare online pentru sute de companii românești. În portofoliul companiei se regăsesc proiecte de succes precum: : www.icotera.com, www.maxitoys.ro , www.poema.ro, www.rodbun.ro sau www.sanavita.ro.

Credem cu tărie că orice website poate, dacă se investesc timp şi resurse, să ajungă în primele locuri în Google, să atragă profilul de client dorit şi să ducă la o vânzare profitabilă de ambele părţi. Am înglobat trei aspecte esenţiale pe care le aplicăm în strategia de comunicarea online a fiecărui nou proiect: claritate în comunicare, aspect profesional şi modern, eficientă. În 2012 am reuşit să facem mai multe cu mai puţin. Astăzi încercăm să fim mai buni decât ieri şi mâine mai buni decât astăzi. Fie că este vorba de realizare unui site de prezentare, magazine online, a unei platforme la comandă, dacă ai nevoie de optimizare pe motoarele de căutare, promovare online, producţie publicitară sau campanii de social media ne adaptăm şi acţionăm până reuşim”, a declarat Cirpian Hîrbu, director al Plum Media, pentru exclusivNEWS.ro.

Angajații Plummedia.ro reușesc să dezvolte cu succes magazine Magento , Magneto fiind cea mai mare platformă Open Source de comerț electronic utilizată la nivel mondial de cele mai importante branduri precum Samsung, Ford, Nike, Nestle, Lenovo, Christian Louboutin.  ginile platformei Magento se indexează foarte bine în motoarele de căutare astfel se reduc considerabil costurile de publicitate.

Agenția de webdesign poate realiza foarte rapid site-uri și pe platforme Wordpress, Joomla, Prestashop cât și un design brand potrivit atât pentru vizitatori cât și pentru motoarele de căutare.

Profitul de pe urma unei poziţii fruntaşe în motorul de căutare Google este indiscutabil. Peste 90% din click-uri sunt acaparate de primele două poziţii, într-o căutare google. Însă foarte puţine companii reuşesc să ajungă acolo chiar şi pentru câteva zile, și asta în ciuda unor campanii scumpe de SEO. Specialiștii Plummedia.ro demarează campanii inteligente de SEO, cu rezultate Google foarte eficiențe, la prețuri extrem de avantajoase.

O strategie reală de optimizare în viziunea Plum Media, constă în considerarea tuturor aspectelor relevante ale produsului sau serviciul vândut precum şi segmentul de piaţă ţintit. Aceasta se concretizează în ocuparea poziţiilor fruntaşe pe anumite cuvinte cheie în motoare de căutare precum Google, Yahoo sau Bing.

Cuvintele cheie sunt alese după algoritme de calcul concrete, prin efectuarea unor teste relevante şi după studierea nişei de piaţă şi concurenţei.

Plum Media promovează companiile prin crearea conţinutului original, de calitate împreună cu implementarea unor strategii de conţinut coerente cum ar fi promovarea video.

Plum Media îţi poate duce conţinutul video pe primele locuri ale motorului de căutare Youtube pentru ca tu să ajungi la clienţii tăi în alt mod decât până acum, unul profitabil.

pe lângă campania SEO inteligentă și promovarea video, Prin intermediul SEO local şi mobil, Plum Media poate să îţi aducă site-ul în primele locuri ale căutărilor pe mobil.

Poţi contacta Plum Media la 0733.982.759 şi la office@plummedia.ro. Plum Media este prezenţa şi pe Facebook, Twitter, Youtube şi Google+.

Contactaţi Plum Media pentru sfaturi, informaţii suplimentare sau o ofertă pentru ca afacerea dumneavoastră să capete vizibilitate în mediul online și să vă aducă profit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata