Breaking news

Un dispozitiv ingenios îți transformă bicicleta într-un vehicul electric – VIDEO

loading...

Orice bicicletă poate fi transformată în câteva clipe, cu ajutorul unui dispozitiv, într-un vehicul electric. Toată distracția costă cât un smartphone de top.

rubbeeDispozitivul minune care-ți transformă bicicleta într-un vehicul electric, poartă numele de Rubbee și a fost inventat de un grup de lituanieni.

Dispozitivul se atașează în spatele şeii pentru a acţiona prin fricţiune roata spate a unei biciclete, transformând-o astfel într-un vehicul electric.

Dispozitivul este portabil şi compact, incluzând atât motorul şi bateria, cât şi electronica necesară funcţionării. Se dez/instalează în câteva secunde. Se încarcă la o priză de 220V în două ore.

Se adaptează uşor inclusiv pentru bicicletele full-suspension. Este controlat printr-un cablu ce conduce către o manetă de accelerare, aflată pe ghidon.

Producătorii spun că Rubbee oferă o autonomie de 25 km (complet fără pedalare) la o viteză maximă de 25 km/h și costă doar 700 de lire.

Lituanieni ingenioşi încearcă să obţină finanţare pe Kickstarter pentru dispozitiv, astfel încât acesta să fie produs la scară industrială.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata