Breaking news

Orange şi RIM lansează noul BlackBerry Bold 9700 în România

loading...

blackberry-bold-9700-officialOrange şi Research In Motion  anunţă lansarea puternicului smartphone BlackBerry Bold 9700 pentru clienţii din România. Noul BlackBerry Bold 9700 oferă o gamă extinsă de caracteristici de comunicare şi multimedia de înaltă performanţă într-un design compact şi extrem de rafinat care va fi atât pe gustul bărbaţilor, cât şi al femeilor şi va putea fi folosit în scopuri profesionale, dar şi personale.
Smartphone-ul BlackBerry Bold 9700 va fi disponibil timp de o săptămână numai în magazinul online Orange. După această perioadă promoţională dedicată clienţilor online, terminalul va putea fi achiziţionat din toate magazinele Orange. În cadrul unei oferte speciale, clienţii care achiziţionează un BlackBerry Bold împreună cu un abonament de voce Orange de minimum 12 euro vor primi o reducere de 50% din preţul opţiunii BlackBerry de 39 euro (care include lunar 100 MB pentru trafic de date în ţară şi 15MB pentru utilizarea în roaming) pentru întreaga perioadă contractuală.
Noul BlackBerry Bold 9700 oferă performanţe la cel mai înalt nivel, funcţionalitate şi caracteristici cu suport pentru reţelele 3G HSDPA din întreaga lume, un procesor de nouă generaţie (624 MHz), memorie Flash de 256 MB, GPS şi Wi-Fi încorporate, o cameră foto de 3,2MP şi un ecran uimitor, de o claritate excepţională. Tehnologia de ultimă oră şi finisajele de înaltă calitate se regăsesc şi la exteriorul aparatului, prevăzut cu un trackpad digital perfect integrat şi o tastatură QWERTY, specifică, în relief. Cadrul cromat de culoare închisă şi partea din spate din imitaţie de piele completează aspectul distins şi elegant al noului smartphone, iar profilul subţire, greutatea echilibrată şi marginile rotunjite îl fac incredibil de confortabil când este folosit cu o singură mână.
Noul smartphone BlackBerry Bold 9700 de la Orange este disponibil la preţuri între 299 de euro şi 419 euro (TVA inclus), în funcţie de abonamentul ales.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata