Breaking news

Noile tablete ASUS Transformer Pad în România

loading...

Noua generație de tablete ASUS Transformer Pad a fost lansată în România în cursul zilei de luni, 25 iunie 2012.

Cea mai performantă tabletă a momentului, Transformer Pad Infinity a fost prezentată alături de  avangardistul Padfone, hibridul ce încorporează trei echipamente într-unul singur: un telefon inteligent, o tabletă cu stilou digital cu rol de headset și un notebook.

Din noua serie, prima tabletă ce a intrat pe piața românească este ASUS Transformer Pad TF300T, accesibilă la un preț de aproximativ 1850 lei, inclusiv TVA.

Tableta are un ecran Super IPS+ de 10.1” cu o luminozitate excepțională de 600nit și rezoluție FullHD 1920×1200, beneficiind de protecția sticlei Gorilla Glass2.

Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz când rulează aplicația pe un singur nucleu), iar camera foto principală se evidențiază prin senzorul de 8MP, diafragma de F2.2, lentilele cu 5 elemente, funcția auto-focus și blițul LED.

Aflat mereu în fruntea tehnologiei, ASUS a dovedit prin seria Transformer Pad că înțelege perfect așteptările utilizatorilor de dispozitivele mobile. Lansat în martie 2011, primul Eee Pad Transformer a demonstrat ingeniozitatea ASUS prin design-ul Mobile Dock.

Implementând filosofia “design thinking”, echipa de proiectare a obținut o tabletă capabilă să ofere atât divertisment, cât și productivitate. Tabletele au evoluat și sunt acum oferite într-o multitudine de variante, incluzând noul Transformer Pad și Transformer Pad Infinity.

ASUS Transformer Pad Infinity Similar celorlalte tablete din familia Transformer Pad, Infinity beneficiază de un dock mobil, fiind o adevărată inovație 2 în 1.

Toate caracteristicile ce au făcut modelele Transformer Pad cele mai căutate tablete cu Android au fost perfecționate în noul Infinity, cea mai importantă schimbare fiind ecranul Full HD care redă filme și imagini cu claritate de cristal.

Inima modelului Transformer Pad Infinity este procesorul NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 quad-core care conține 12 nuclee grafice GeForce. Nucleul suplimentar este eficient din punct de vedere energetic și poate prelucra sarcini mai puțin solicitante precum modul de așteptare activ, muzică, filme, fiind transparent sistemului de operare și aplicațiilor.

Rulând la 1.6GHz, procesorul tabletei Transformer Pad Infinity oferă o experiență Full HD incredibilă în timp ce ecranul cu aspect 16:10, rezoluția nativă 1920 x 1200 și unghiul larg de 178 grade sunt caracteristici perfecte pentru vizonarea clipurilor FullHD, rularea celor mai recente jocuri HD și navigarea web.

Tehnologia Super IPS+ integrată în ecran permite buna operare a tabletei atât în interior, cât și în spațiile deschise, luminoase. Camera frontală de 2MP și camera principală cu diafragmă F/2.2 și lentile cu 5 elemente sunt integrate în carcasa ultra-subțire de numai 8.5mm.

Exteriorul beneficiază de un finisaj metalic pus în valoare de culorile gri ametist și auriu-șampanie. Pentru a pune în lumină lansarea tabletei Infinity, a fost creat un clip ce detaliază specificațiile tehnice, astfel încât consumatorii să vadă atenția acordată detaliilor în momentul creării unui produs care este în același timp puternic dar și la modă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata