Breaking news

Noi soluții IT pentru emiterea rețetelor electronice

loading...

Soluțiile IT oferite de Ness pentru emiterea rețetelor electronice, implementate cu succes în Slovacia, ar aduce un plus de eficiență sistemului român de sănătate.

retetaNess Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC și TASE: NSTC), un furnizor global de servicii și soluții IT, va prezenta pe 8 iulie, în cadrul conferinței eHealth 2010, organizate de către Grupul Agora în parteneriat cu Ministerul Sănătății, soluțiile dezvoltate și implementate până în prezent pentru emiterea de rețete medicale electronice.

În cadrul evenimentului, se va aduce în discuție importanța implementării unei soluții de tip eHealth, precum asigurarea unor servicii medicale de calitate, moderne, în timp real și cu costuri minime, cetățenilor unei țări, având ca efect final creșterea calitativă a nivelului sănătății populației și a gradului de satisfacție al acesteia referitor la interacțiunea cu sistemul de sănătate finanțat din fonduri publice.

O soluție integrată eHealth are în componența sa, de obicei, soluții pentru care Ness deține o expertiză solidă, de tipul ERP, RCM (Revenue Cycle Management) pentru automatizarea sistemelor informaționale și poate aduce o reducere de până la 30% a costurilor administrative.

Ca studiu de caz, Peter Linhardt, Ph.D, va prezenta managerilor din sistemul român de sănătate proiectul eHealth derulat în prezent în Slovacia. În calitate de lider de consorțiu, Ness a câștigat de curând licitația publică pentru implementarea primei faze a sistemului slovac de servicii de sănătate electronice, proiect evaluat la 32,4 milioane euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata