Breaking news

Noi drivere ATI FirePro™ de la AMD pentru profesioniști

loading...

AMD  pune la dispoziţia utilizatoriilor grafici profesionişti noi drivere ATI FirePro™, ce oferă  performanţe ridicate în aplicaţii şi fiabilitate îmbunătăţită. Disponibilă pentru  download, versiunea 8.702 a driverului ATI FirePro™ integrează eforturi susţinute de tuning ale aplicaţiei, ce au rezultat în îmbunătăţiri considerabile de performanţă – peste 20 de procente.

AMD-ATI-FirePro-V5700-graphics-card-LB “Cu o creştere de performanţe de peste 20 de procente pentru multe dintre aplicaţiile industriale de top, noul driver oferă o valoare ridicată atât pentru utilizatorii ATI FirePro, cei noi dar şi pentru cei existenţii,” a declarat Janet Matsuda, director senior, AMD Professional Graphics.

Opţiuni cheie pentru driver-ul grafic ATI FirePro:

  • În comparaţie cu driverele anterioare, versiunea 8.702 oferă utilizatorilor Dassault Systèmes CATIA o îmbunătăţire în performanţe de peste 25 de procente, şi utilizatorilor de Autodesk 3ds Max şi PTC Pro/Engineer o îmbunătăţire¹ a performanţelor de peste 20 de procente.
  • Mulţumită noilor driver, utilizatorii Adobe® Photoshop® CS4 pot genera imagini cu componente de culori pe 10-biţi², pentru o reproducere exactă a culorilor între Photoshop şi monitorul pe 10-biţi de care dispun, precum şi posibilitatea de a menţine un flux de lucru continuu, pe 10-biţi.
  • În plus faţă de suportul curent pentru o mulţime de monitoare passive, active şi autostereoscopice, sincronizarea blue-line stereo³ pentru ochelari 3D este acum disponibilă.
  • Portul DisplayPort audio este de acum disponibil pe plăcile grafice profesionale ATI FirePro, cu suport pentru sunet 5.1 Dolby Digital şi 5.1 DTS surround, precum şi audio necompresat pe 8 şi 2 canale4.

Spre sfârşitul acestui an, AMD intenţionează să ofere fiabilitate, performanţe în aplicaţii şi îmbunătăţiri ale caracteristicilor prin updateuri de drivere bi-lunare, pentru notebook-urile ce deţin placi grafice profesionale ATI FirePro™. AMD lucrează îndeaproape cu producătorii de notebook-uri workstation pentru a asigura suportul necesar acestei iniţiative.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata