Breaking news

Monitorizarea infrastructurii IT reduce cu 90 la sută riscul de apariție a defecțiunilor

loading...
0 5

Utilizarea unei soluții de monitorizare a mediului IT, educe cu peste 90% riscul apariției unor defecțiuni care să afecteze grav activitatea companiilor și să genereze pierderi financiare și de imagine.

asus -ET2701 All-in-One PCRiscul este mai mare pentru companiile care folosesc servicii de cloud computing sau își bazează întreaga activitate pe Internet.

“Companiile locale au înțeles că pot elimina riscurile monitorizând permanent infrastructura IT pentru a interveni în timp util în cazul apariției unor disfuncționalități. Este mai ieftin să previi un incendiu decât să îl stingi, iar investiția într-un produs de monitorizare este, în mod evident, mai puțin costisitoare decât pagubele unui downtime”, consideră Marius Pană, Director General, Spearhead Systems.

Pentru a oferi sprijin companiilor care operează o infrastructură IT complexă, compania a încheiat un parteneriat exclusiv cu Mathias Kettner GmbH, din Germania, pentru distribuția locală a Check_MK.

Check_MK este o soluție de monitorizare bazată pe platforma open source Nagios pentru care Spearhead Systems oferă servicii complementare de instalare, configurare și personalizare.

Check_MK realizează automat inventarul întregii infrastructuri IT, hardware și software și oferă utilizatorilor informații detaliate despre nivelul de performanță la care aceasta funcționează.

Atunci când apar fluctuații utilizatorii primesc alerte în timp real pentru a putea interveni eficient.

Check_MK este un produs de clasă enterprise, ușor de instalat și configurat, care furnizează o monitorizare eficientă a mediului IT, de la sisteme la aplicații și rețele. Spearhead Systems este principalul promotor al soluțiilor de monitorizare a mediului IT din România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata