Breaking news

Luna noiembrie se anunţă plină de promoţii şi reduceri la Dwyn Shop

loading...

Vești bune de la Dwyn Shop. De la 1 noiembrie magazinul online demarează campania promoțională de toamnă, în care va aplica reduceri de până la 60% la toată gama de produse electronice, electrocasnice, telefoane mobile, accesorii IT, laptopuri și televizoare LCD.

dwyn.ro electronice telefoaneÎn luna noiembrie stai cu ochii și mouse-ul pe www.dwyn.ro. Magazinul Dwyn Shop va începe cu HalloDwyn în seară de 30 octombrie cu reduceri până la 60%.

Discounturi, promoţii şi cadouri vor fi prezente toată luna noiembrie culminând cu Black Friday la sfârşitul lunii.

Magazinul oferă o gama largă de produse electronice: televizoare şi alte echipamente de casă, telefoane, tablete, laptopuri, calculatoare şi componente IT, electrocasnice, jucării şi accesorii pentru copii.

De ce aş cumpăra produse de la Dwyn Shop?

Iată opt motive care te vor face să cumperi de la Dwyn Shop

1. SERIOZITATE – 10 ani vechime în online, existenţa unui magazin fizic unde se pot proba/vedea produsele preferate. Sunt membri ARMO (Asociaţia Română a Magazinelor Online), asociaţie ce are grijă să se respecte Codul de Bune Practici pentru Comerţul Online din România. Sunt membri Trusted.ro – Programul Naţional pentru Certificarea Magazinelor Online din România susţinut de GPEC, APC România şi Legile Internetului.

2. RAPIDITATE – comanzi azi primeşti azi dacă eşti în Bucureşti, mâine dacă eşti în afară Bucureştiului. Transportul este gratuit la comenzi peste 500 ron.

3. SIGURANŢĂ – Poţi plăti cash la noi în magazin, cash la livrare (după ce verifici coletul), cu cardul în magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile dacă nu eşti mulţumit de produsul achiziţionat.

4. DIVERSITATE – în fiecare zi mărim oferta de produse încercând să acoperim o gama largă de electronice de la televizoare cu diagonală de peste 2 m până la cabluri, mufe şi accesorii .

5. COMUNICARE – poţi comanda de la noi 24h/7zile, cu un program în care ne poţi întreba verbal sau online orice informaţie legată de produsul preferat, iar specialiştii noştri sunt bucuroşi să te îndrume spre o alegere cât mai bună oferindu-ţi sfaturi.

6. CALITATE – toate produsele comercializate de noi sunt originale, cu certificat de garanţie de producător (unde este cazul). Mai mult decât atât, orice produs neconform reclamat în 24h se schimbă pe loc pe cheltuiala noastră.

7. SERVICE – asigurăm service post garanţie la orice produs din oferta noastră, iar dacă produsul este achiziţionat de la noi beneficiezi de jumătate din costul manoperei, iar constatarea este zero. În plus beneficiezi şi de extra-garanţie la reparaţie.

8. BUYBACK – îţi poţi face upgrade oricând pe perioada garanţiei la orice produs achiziţionat de la noi, alegând orice alt produs din oferta, chiar şi din altă categorie.

Dwyn Shop este singurul magazin online de electronice și electrocasnice în care poți cumpăra câte ceva pentru întreaga familie, indiferent de vârsta membrilor familiei. Dacă ești tânăr și înnebunit după telefoane mobile, tablete, gadgeturi, dwyn.ro îți o feră o sumedenie de variante. Pentru mama ta poți să-i cumperi echipamente electrocasnice pentru uz casnic. Pentru tatăl tău un televizor LCD ca să vadă mai bine meciurile de fotbal. Iar dacă ai un frățior de câțiva anișori, dwyn.ro îți oferă o gamă variată de jucării.

Și asta e doar încălzirea pentru luna noiembrie. Stai să vezi ce te așteaptă pe www.dwyn.ro de Black Friday!!!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata