Breaking news

iPhone 4 a fost lansat pe piață

loading...

Apple, a lansat luni seară iPhone 4, în cadrul conferinţei WWDC 2010. Începând cu 24 iunie iPhone 4 este disponibil pentru publicul din SUA, Franţa, Germania, Marea Britanie şi Japonia.

iphone4iPhone 4 va avea un nou design şi peste 100 de noi caracteristici printre care sticlă pe faţă şi pe spate, iar pe laterale oţel inoxidabil. Are doar 9,3mm grosime, cu 24% mai subţire decât iPhone GS, fiind cel mai subţire smartphone din lume.

iPhone 4 beneficiază de “retina display”. “În orice display, există pixeli. Noi am crescut dramatic densitatea pixelilor, 4 în acelaşi spaţiu. Aşa avem mai multă precizie. Când faci zoom, obţii nişte imagini extrem de clare. Are 326 de pixeli pe inch. Amprenta asupra mediului este mică. Telefonul nu conţine arsenic, mercur, BFR sau PVC.

iPhone 4 are şi o nouă cameră foto. “Are un senzor de 5 megapixeli , iluminat din spate. Are un zoom digital de 5X, focus şi flash LED”. În plus, camera înregistrează filme HD.

Apple a realizat şi o aplicaţie pentru realizarea de filme pe iPhone, iMovie. Se înregistrează video HD, iar apoi se editează imaginile cu tranziţii şi titluri. Pe iPhone 4 se va putea folosi şi aplicaţia pentru iPad, iBooks.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata